امروز 07 مرداد 1400

ثبت نام تا   تاریخ   18 تیــرماه تمدید شد.

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم تحقیقات وفناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور می رساند که دانشگاه فسا اقدام به برگزاری ترم تابستان (در دروس پیوستی) در تابستان 1400نموده است. در این رابطه توجه به نکات زیر برای متقاضیان ارجمند ضروری می باشد:

1- حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان 6 واحد می باشد که برای دانشجویان ترم آخر تا حداکثر 8 واحد قابل افزایش می باشد.

2- حذف و اضافه در ترم تابستان امکان پذیر نیست.

3- طول دوره ترم تابستان 6 هفته برگزاری کلاس درس و 1 هفته امتحانات می باشد.

4- دروس 2واحدی 6 ساعت در هفته، دروس 3 واحدی 9 ساعت در هفته و دروس 4 واحدی 12 ساعت در هفته تشکیل خواهد شد.

5- دانشجویان دانشگاه فسا مجاز به اخذ دروس پایه برای اولین بار در ترم تابستان نمی باشند.

6- دانشجویان دانشگاه فسا مجاز به اخذ دروس تخصصی در ترم تابستان نمی باشند.

7- ثبت نام مقدماتی و ثبت نام نهایی ترم تابستان صرفا به صورت اینترنتی صورت می گیرد.

8- تاریخ ثبت نام  شنبه 22 خرداد لغایت 14 تیرماه 1400 می باشد.

(الزامی) دانشجویان می بایست یک قطعه عکس 4*3 خود (از همان نوعی که روی فرم میهمانی الصاق شده) اسکن نموده و بر روی سایت ذخیره نمایند.

متقاضیان گرامی لازم است در زمان ثبت نام اصلی، فایل اسکن شده معرفی نامه دانشگاه مبدا در ترم تابستان را در اتوماسیون دانشگاه فسا بارگزاری نمایند.

نکته مهم. جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در ارسال ریز نمرات دانشجویان لازم است متقاضیان مشخصات دانشگاه خود و اطلاعات پایه خود را به دقت در زمان ثبت نام تکمیل نمایند.

با توجه به غیر حضوری بودن ثبت نام و برگزاری کلاسها، لازم است مدارک ثبت نام در سامانه بارگزاری شود و بعد از تایید کارشناسان دانشگاه ثبت نام نهایی می گردد./

جهت دانلود فایل راهنمای ثبت نام و انتخاب واحد  اینجــا  را کایک کنید.

جهت ورود به ثبت‌نام اینجا را کلیک کنید.

جهت مشاهده‌ی لیست دروس   اینجــا  را کلیک کنید.

جهت مشاهده‌ی فرم تقاضای مهمان در تابستان 1400  اینجــا  را کلیک کنید.

جهت مشاهده‌ی تقویم ترم تابستان 1400  اینجــا  را کلیک کنید.

جهت دانلود فیلمهای آموزشی مودل، اوبی کانکت و ...  اینجــا  را کلیک نمائید.