امروز 28 مهر 1397

دانشگاه فسا در راستای اجرای آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد به شماره 77948/21 مورخ 5/5/93 و همچنین مصوبات جلسه شورای هدایت استعدا درخشان وزارت علوم مورخ 3/4/94 از میان متقاضیان ممتازِ دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه فسا و سایر دانشگاههای دولتی، طبق موارد مندرج در اطلاعیه و مطابق مفاد آیین نامه پس از انجام مصاحبه برای سال تحصیلی 95-96 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های ( ارشدآبیاری و زه کشی ، عمران- ژئوتکنیک، عمران- گرایش محیط زیست ) پذیرش می نماید.

شرایـط:

1-      دانشجویان پس از 7 نیمسال تحصیلی،  با گذراندن حداقل 115 واحد درسی به لحاظ میانگین کل،  جزو ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

2-      حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند.

3-      پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی باشد.

4-      این بند مخصوص دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه فسا می باشد:

چنانچه ده درصد برتربه دلیل انصراف یا عدم تقاضا، از تسهیلات مربوطه استفاده نکرده ، دانشجویانی که به لحاظ میانگین کل بین ده تا بیست درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود قرار می گیرند می توانند در این فراخوان شرکت نمایند.

5-      برگزیدگان رتبه های تا پانزدهم  نهایی المپیادهای علمی- دانشجویی برای ورود به همان رشته با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد.

مدارک لازم :

1-یک قطعه عکس
2- کارت ملی
3- ریزنمرات کارشناسی تا پایان نیمسال هفتم
4- تکمیل فرم اعلام رتبه با تایید معاون آموزشی دانشگاه محل تحصیل.

ارسال مدارک:

ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ 20 اسفند سال تحصیلی 95-94 ، به مدارکی که پس از این تارخ ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

آدرس: فارس، فسا، انتهای بلوار شهید محب، دانشگاه دولتی فسا.

کد پستی: 7461781189