امروز 01 خرداد 1398

بسمـه تعالـی

مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در راستای *تکمیل سهمیه نیروی امریه خود در دانشگاه فسا* از بین دانش آموختگان *کارشناسی و کارشناسی ارشد* واجد شرایط به‌ صورت "امریه خدمت سربازی" جذب می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس مجوزهای اخذ شده، در نظر دارد در راستای تکمیل سهمیه نیروی امریه خود از بین داوطلبان(دانش آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد متقاضی امریه سربازی) واجد دارای شرایط، به‌ صورت امریه خدمت سربازی در مراکز تابع استان‌ها و تهران در رشته های مورد نیاز دعوت به همکاری کند.

لذا آن دسته از متقاضیان که تمایل دارند به عنوان امریه در این مرکز خدمت مقدس سربازی خود را سپری کنند *تا۳۰ آذر ۱۳۹۷* فرصت دارند با مراجعه به لینک سامانه ثبت نام متقاضیان استفاده از طرح امریه کارکنان وظیفه؛ نسبت به ثبت درخواست و مدارک مورد نیاز اقدام کنند.

شرایط جذب نیروی امریه:

دانش آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد متقاضی امریه سربازی باید داری شرایط زیر باشند:

۱- دارا بودن یکی از شرایط الزامیست.

الف- خانواده ایثارگران (فرزند یا برادر شهدا، جاویدالاثرها، جانبازان، آزادگان، و فرزند رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه جبهه)

ب- ایتام

ج- افراد متاهل

د- افراد معاف از رزم

ه- افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی

و- نخبگان، استعدادهای برتر، حافظان قرآن و قاریان برتر

ز- دارای حداقل ۶ ماه سابقه بسیجی فعال

۲- دارای شرایط مورد اشاره در فراخوان(قسمت مهارتهای مورد نیاز)

مهلت ثبت نام در فراخوان از تاریخ ۱۸ آذر ۹۷ لغایت ۳۰ آذر ۹7 می باشد.

ابتدا ثبت نام نمایید سپس پروفایل خود را تکمیل کنید و در نهایت در فراخوان شرکت نمایید.

لینک ثبت نام: