امروز 01 فروردين 1398
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، طی جلسه مورخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ هیات امنای دانشگاه صنعتی شیراز، کلیپ معرفی دانشگاه فسا برای اعضای هیات امنا پخش شد و ریاست محترم دانشگاه فسا، آقای دکتر اژدری، توضیحاتی در خصوص شاخصهای توسعه ای دانشگاه ارائه کردند.
جناب آقای دکتر عبدالرضا باقری، ریاست محترم هیاتهای امنا و قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار تلاش دانشگاهها در جهت مهارت افزایی دانشجویان و افزایش اشتغالپذیری فارغ التحصیلان دانشگاههای عضو هیات امنا شدند. همچنین، با توجه به توضیحات ارائه شده در مورد روند رشد و توسعه دانشگاه فسا، جناب آقای دکتر باقری پیشنهاد دادند که مصوبه جلسه قبل هیات امنا در مورد "حذف تدریجی دانشکده کشاورزی دانشگاه فسا" به صورت "عدم توسعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فسا" اصلاح گردد. پیشنهاد مذکور به تصویب هیات امنا رسید.