امروز 01 فروردين 1398

معاون حقوقی و امورمجلس وزارت علوم: دانشگاه معتبری همچون فسا، قابل انحلال و ادغام نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 22 اسفند معاون حقوقی وامورمجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه فسا بازدید نمودند.

این برنامه با حضور امام جمعه فسا، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا، هیات رییسه دانشگاه و دیگر مسئولین شهرستان در تالار شیخ روزبهان دانشگاه برگزارشد.

در این مراسم جناب آقای دکتر اژدری ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به مسئولین، بر ماموریت فرهنگی دانشگاه و لزوم برقراری ارتباط با جامعه تاکید کردند و از اعضای هیات علمی تقاضا کردند با تشکیل کمیته های تخصصی در جهت حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تلاش کنند و نتایج پژوهشها را به نهادهای ذیربط اطلاع دهند.

003

در ادامه این مراسم، جناب آقای دکتر سیمایی صراف معاون حقوقی وامورمجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کردند طرح آمایش سرزمینی یک برنامه کشوری است و هدفش کیفی سازی و ارتقاء کیفیت است.در این طرح، دانشگاههای دولتی که دارای ظرفیت و امکانات مناسب هستند باید حفظ شوند و ارتقاء یابند.

معاون حقوقی وامورمجلس وزارت علوم در ادامه سخنان خود از دانشگاه فسا بعنوان یک دانشگاه معتبر در شرق فارس یاد نمودند و اظهار کردند که دانشگاه معتبری همچون فسا با 60 عضو هیات علمی، 1200 دانشجو و با فعالیتها و ظرفیتهای بالای علمی و پژوهشی، قابل انحلال و ادغام نیست.

002

در این مراسم امام جمعه فسا ضمن تشریح و تبیین جایگاه و نقش علم و دانشگاه بیان داشتند که وجود دانشگاه در شهرستان، موجب برکات فرهنگی و مادی و عمرانی می شود.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین جمالی زاده در ادامه اظهار داشتند شهرستان فسا سابقه علمی درخشانی در طول تاریخ را داراست و نیز موقعیت این شهرستان در سطح استان دارای جایگاه ویژه ای است و همچنین این شهرستان در انقلاب، نظام و جنگ تحمیلی تقش بسزایی داشته است .

امام جمعه فسا ضمن حمایت از اجرای طرح آمایش سرزمینی بیان داشتند که اگر این طرح عادلانه اجرا شود، موجب رضایتمندی دانشجویان، اساتید و مردم فسا می شود و نیز موجبات پیشرفت پژوهشی در دانشگاه فسا که ظرفیت بسیار بالایی دارد، فراهم خواهد شد. و دانشگاه فسا بعنوان یک قطب دانشگاهی خواهد درخشید.

006

در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر جمالی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی اظهار داشتند مبنای گرفتاریهای جامعه امروز، عدم استفاده از علم و کار علمی است.

دکتر جمالی درادامه بیان داشتند که امروز باید به شعار اول انقلاب برگردیم و آن شعار اینست که ما باید در اختیار انقلاب باشیم و با توجه به شرایط ویژه و حساس جامعه امروز، بایستی هر کس در جایگاه خودش مسئولیت پذیر باشد و مسئولیت پذیری را ترویج دهد.

ایشان با اشاره به ظرفیت بسیار بالای دانشگاه فسا ابراز امیدواری کردند که با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، زمینه دیدار و حضور وزیر علوم در دانشگاه فسا فراهم گردد.

004

جناب آقای مهندس کرمی معاون استاندار و فرماندارویژه فسا در این مراسم، یکی از سیاستهای دولت را ایجاد فضای آرام تعامل و همکاری در جهت رسیدن به هدف متعالی آموزش عالی عنوان کردند.

مهندس کرمی در ادامه سخنان خود بیان کردند که قطعا جایگاه دانشگاه فسا بعنوان قطبی موثر در حوزه علمی، ملموس و عینی است و تا کنون اتفاقات و افتخارات بسیار خوبی نصیب این دانشگاه شده است که ان شاءالله با همت، همدلی و همگرایی دانشگاه فسا بعنوان دانشگاه مادر معرفی خواهد شد.

005

پخش کلیپهای معرفی دانشگاه، معرفی دانشکده مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده کشاورزی و نیزگزارش عملکرد گروه نوآوری و دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

پس از این مراسم، دکتر سیمایی صراف معاون حقوقی وامورمجلس وزارت علوم به همراه دیگر مسئولین، از فضاها، امکانات ، آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه بازدید نمودند.