امروز 24 شهریور 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز شنبه 21 اردیبهشت نشست روسا و مسئولین دانشگاه فسا و دانشگاه پواتیه فرانسه برگزار شد.

در نشست مشترک دانشگاه فسا و دانشگاه علوم پزشکی فسا با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه پواتیه فرانسه،ضمن اشاره به نقش سازنده تبادل تجارب علمی-پژوهشی، بر ضرورت تبادل دانشجو و انجام همکاری ها و طرح های پژوهشی مشترک بین دانشگاه فسا و پواتیه تاکید شد.

دانشگاه پواتیه تاسیس ۱۴۳۱ میلادی با سابقه پرورش دانش آموختگانی نظیر رنه دکارت، واقع در جنوب کشور فرانسه با بیش از ۲۰۰۰ عضو هیات علمی از قدیمی ترین و سرشناس ترین دانشگاه های کشور فرانسه به شمار می رود.

به گفته رئیس دانشگاه پواتیه، در این دانشگاه علاوه بر فعالیت رشته های مختلف در زمینه علوم، مهندسی و پزشکی، مراکزتحقیقاتی پیشرفته ای در زمینه مکانیک، شیمی سبز، تصویربرداری و شبیه سازهای سه بعدی مشغول به فعالیت می باشند.