امروز 25 مهر 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز پنج شنبه 7 شهریور پروژه های دانشگاه فسا با حضور نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا، ریاست دانشگاه و دیگر مسئولین شهرستان افتتاح شد.

۵ طرح پیاده راه سلامت به طول 600 متر و هزینه 1/5 میلیارد ریال، سالن اجتماعات مهندس ولی بردباربه مساحت 200 متر مربع، 50 نفر ظرفیت و هزینه 7/5 میلیارد ریال، محوطه دانشکده علوم پایه و کتابخانه به مساحت   7000 متر مربع و هزینه 6 میلیارد ریال، سیستم اعلان حریق ساختمان های علوم پایه، کتابخانه و خوابگاه پسران به تعداد 320 سنسور و هزینه   1/5 میلیارد ریال و سیستم دوربین های حفاظتی به تعداد 65 دوربین و هزینه 2 میلیارد ریال افتتاح گردید.

00000001

00000002

00000003

جناب آقای دکتر اژدری ریاست محترم دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تقدیر و تشکر از دست اندرکاران ساخت پروژه های عمرانی دانشگاه، به ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه پرداختند.

004

در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر جمالی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از ریاست و کارکنان دانشگاه فسا و گرامیداشت هفته دولت، سخنانی را در خصوص ارتقاء وضعیت سخت افزاری دانشگاه ایراد کردند.

003

جناب آقای مهندس کرمی معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از وضعیت و عملکرد دانشگاه فسا در خصوص نوع زندگی شهیدان رجایی و باهنر سخنانی را بیان نمودند.

در پایان این مراسم از خیرین و دست اندرکاران ساخت پروژه های دانشگاه و نیز از کارمندان نمونه با اهداء لوح تقدیر، تشکر بعمل آمد.

000000004