امروز 22 آبان 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه اول آبان، اولین پیست دوچرخه سواری شهرستان در دانشگاه فسا افتتاح شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت این پیست که در مجموعه دانشگاه دولتی فسا با هدف جذب دانشجویان و علاقمندان به ورزش دوچرخه سواری و کمک به توسعه زیر ساخت‌های ورزشی شهرستان فسا ساخته شده توسط ، خانواده شهید فتحیان خیرین نیک اندیش فسایی به بهره برداری رسید.

دکتر محبی با بیان اینکه برای تکمیل و تجهیز این پیست دوچرخه سواری حدود یکصد میلیون ریال اعتبار هزینه شده است افزود: این پیست ۴ کیلومتر مسافت دارد که ۱۳۰۰ متر برای افراد آماتور و ۲۷۰۰ متر نیز برای افراد حرفه ایی آماده شده و دوچرخه سواران کوهستان را قادر می‌سازد در محیطی امن و بدون هیچ گونه خطر و مزاحمتی رکاب بزنند.

رئیس هئیت دوچرخه سواری فسا نیز گفت: این اولین پیست نیمه حرفه ایی دوچرخه سواری کوهستان در استان فارس  است که به بهره برداری میرسد که به علت دارا بودن لوپ‌های متعدد بهترین شرایط را برای برگزاری مسابقات کراس کانتری در سطوح مختلف از نوجوانان تا بزرگسالان را مهیا می‌کند.

ندرتی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان فسا ۱۵۰ ورزشکار دختر و پسر در این رشته ورزشی مشغول به فعالیت هستند، افزود: به منظور توسعه و استقبال از این رشته ورزشی مرحله اول مسابقات لیگ برتر استانی کوهستان تا پایان آبانماه سال جاری در این پیست برگزار خواهد شد.