امروز 10 فروردين 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز یکشنبه 20 بهمن 98 همایش تجلیل از فعالین حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرستان فسا در تالار شیخ روزبهان دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که با حضور جناب آقای رحمانیان معاون قضایی دادگستری استان فارس، جناب سرهنگ افتخاری نماینده پلیس فتا فارس،حجه الاسلام والمسلمین جمالی زاده امام جمعه فسا، جناب آقای رستگار رییس دادگستری فسا، دکتر اژدری رییس دانشگاه فسا، جناب سرهنگ رستمی فرمانده انتظامی فسا،جناب سرهنگ محمدی فرمانده سپاه فسا،فرمانده پدافند هوایی خرمنکوه،شورای اداری و شورای تامین شهرستان، پلیس فتای لار و جهرم ، قضات واساتید و دانشجویان دانشگاههای فسا برگزار شد، سخنرانان در خصوص انتخابات و حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای که منجر به تایید نظام می شود تاکید نموده و از عملکرد پلیس فتای شهرستان فسا در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی قدردانی کردند.

در این همایش از انیمیشن های پلیس فتا و هشدارهای سایبری توسط گروه ایدنو رونمایی شد.

در پایان این مراسم از فعالان حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی شهرستان، با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.