امروز 10 فروردين 1399

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی، دکتر جمال فتح‌اللهی را به سمت سرپرست دانشگاه فسا منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر فتح‌اللهی آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه فسا منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه، امکانات و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری، رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، اهتمام ورزید.

دکتر جمال فتح‌اللهی متولد۱۳۵۳در شهر فسا و استادیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی است. وی دانش‌آموخته کارشناسی اقتصاد نظری دانشگاه شیراز، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد و دکترای اقتصاد دانشگاه مفید است.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به رئیس گروه مطالعات اقتصادی و مدیر آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی (برنامه و بودجه سابق) استان هرمزگان، مجری مطالعات آمایش استان کرمانشاه (۱۳۹۷-۱۳۹۳)، مدیر حوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه رازی (مهرماه۱۳۹۳تا دی‌ماه ۱۳۹۶) و معاون اداری، مالی دانشگاه رازی اشاره کرد.

وی همچنین دارای ۳۳ عنوان مقاله علمی – پژوهشی و ISI و ارائه شده در همایش‌های داخلی و خارجی و مجری ۴ طرح پژوهشی خاتمه یافته است.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر محسن اژدری، رئیس سابق دانشگاه فسا، در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.