امروز 05 آبان 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، خانم دکتر هاشمی ، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، طی گفتگویی با اعلام راه اندازی آموزش مجازی دردانشگاه و با

اشاره به زیرساخت‌های موجود عنوان کرد:

به لحاظ شرایط شروع بیماری کرونا و جهت جلوگیری ازشیوع این بیماری، دانشگاه‌های سراسر کشور کلاسهای حضوری را تعطیل نموده و شروع به آموزش به روش الکترونیکی نمودند. بدین ترتیب آموزش که مهمترین رکن یک دانشگاه است به روند خود ادامه می دهد.

دکتر هاشمی در ادامه افزود: هم اکنون در دانشگاه فسا سیستم مدیریت آموزش "مودل" جهت بارگذاری محتوا توسط اساتید و نیز سامانه BigBlue Button جهت برگزاری کلاس های زنده به کار می رود که هر دو از جمله نرم افزار های کد باز و مطرح موجود در دنیا و کشور می باشد و همچنین با پیگیری وزارت علوم، اینترنت مورد استفاده سامانه مودل دانشگاه فسا رایگان شده و اساتید و دانشجویان می توانند از این امکان جهت بارگزاری و دانلود محتواهای آموزشی نهایت استفاده را ببرند.

لازم بذکر است دانشجویان عزیز می‌توانند از طریق سایت آموزش مجازی دانشگاه فسا به آدرسmoodle.fasau.ac.ir  وارد پنل کاربری خود شده و در کلاسها شرکت نمایند و نیز جهت دریافت اطلاعات و فایلهای آموزشی " نحوه استفاده از سیستم مودل" به لینک سامانه آموزش مجازی که در منوی اصلی وبسایت دانشگاه بارگزاری شده است، مراجعه نمایند.