امروز 03 آبان 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز دوشنبه 15 اردیبهشت، طی مراسمی حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی بعنوان سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا معرفی شد.

در این مراسم که با حضور حضرت حجه الاسلام والمسلمین مقامی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس، ریاست محترم دانشگاه و دیگر اعضای هیات رییسه دانشگاه برگزار شد، جناب آقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه، ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه (س) و همچنین عرض تبریک به حجه الاسلام و المسلمین یعقوبی گفتند نهاد رهبری ظرفیت بالایی در ایجاد ارتباطات موثر و مفید با سازمان ها و نهادهای فرهنگی و مذهبی کشور داردکه می تواند در پیشرفت و ارتقا و نیز کاهش مشکلات دانشگاه نقش بسزایی ایفا کند.

در ادامه این مراسم حضرت حجه الاسلام والمسلمین مقامی ضمن اشاره به نقش و جایگاه حضور روحانیت و دفتر نهاد در دانشگاهها به بیان توانمندیها و ویژگیهای اخلاقی حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی پرداختند.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی در ادامه مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه فسا و قدر دانی از حمایتهای ریاست دانشگاه، به بیان اهداف و برنامه ها و دیدگاههای خود پرداختند. ایشان ابراز امیدواری کردند تا با همکاری اساتید، دانشجویان و کارکنان برنامه های خود را با رویکردی علمی پیش ببرند.

در پایان مراسم، حکم حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی بعنوان سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا، از طرف حجه الاسلام والمسلمین رستمی ریاست محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور، توسط حجه الاسلام والمسلمین مقامی به ایشان اهداء شد.