امروز 01 مهر 1399

باسمه تعالی

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت بی منت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است.

این روز نمادین، فرصتی است تا به یاد بیاوریم که انجام کارها همت والایی می‌طلبد که بی‌شک بدون تلاش و دستان پرتوان کارمندان دلسوز محقق نمی‌شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت ، بویژه شهیدان رجایی و باهنر ، هفته دولت و روز کارمند را به همه دولتمردان و کارمندان خدوم و متعهد به ویژه همکاران دانشگاه فسا تبریک عرض نمودهو از زحمات صادقانه یکایک شما بزرگواران تشکر و قدردانی می نمایم وامیدوارم در راستای تحقق اهداف نظام آموزش عالی کشور و جلب رضایت حضرت باری‌تعالی و مردم عزیز سربلندو موفق باشید .

دکتر جمال فتح اللهی

رییس دانشگاه فسا