امروز 04 آبان 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 26 شهریور، جلسه شورای آموزشی با حضور ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.

جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه در این جلسه ضمن عرض تبریک شروع سال تحصیلی جدید و تشکر از همکاران بابت برگزاری کلاسهای آموزش مجازی در ترم گذشته گفتند که انتظارم این است که با سعه صدر و صرف وقت بیشتر، کلیه همکاران به اجرای شیوه آموزشی جدید توصیه شوند.

دکتر فتح اللهی با اشاره به اینکه در نسل های مختلف دانشگاهی، آموزش حرف اول می زند، افزودند حال که این تغییرات در نسلهای جامعه با موضوع کرونا همراه شده بایستی آموزش مجازی با کیفیت بهتری انجام شود و در این شرایط، دانشگاه نقش خود را به خوبی ایفا کند که ان شاءالله با تلاش و همفکری، این بحران ، بدون کاهش کیفیت آموزش مرتفع گردد.

ریاست محترم دانشگاه در ادامه سخنان خود تاکید کردند برگزاری آموزش مجازی به شیوه آنلاین بهترین شیوه است که طبیعتا ممکن است نیاز به اصلاحاتی در شیوه تدریس داشته باشد و نهادینه شدن این روش آموزشی یعنی دفاع از موجودیت دانشگاه.

دکتر فتح اللهی ضمن اشاره به تصویب بودجه دانشگاه و نیز آیین نامه پرداخت شهریه دانشجویان در شرایط کرونا عنوان کردند با تمامی محدودیتهای بودجه ای کشور در شرایط فعلی، تشویقی مقالات بعنوان فاکتور تعیین کننده عملکرد پژوهشی پرداخت شد.

ایشان در ادامه با تاکید بر استفاده از سامانه پیگیر که منجر به بهبود امورات می شود، تاکید کردند که بایستی با همکاری یکدیگر این سامانه بعنوان شیوه مدیریتی به دستگاههای شهرستان و استان پیشنهاد داده شود.