امروز 04 آبان 1399

«ن و القلم و مایسطرون»

به نام خداوندی که قلم را آفرید و آن را شایسته سوگند خویش قرار داد. به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور «اندیشه» و «تفکر» آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد و سلام و درود به اصحاب فکر و فرهنگ و پیشتازان علم و معرفت.

جامعه دانشگاهی که همواره در عرصه اعتلای علم و فرهنگ حضور چشمگیر دارند به خوبی بر این امر واقف هستند که نقش تعیین کننده دانشگاه برای هدایت کشور به سمت رفاه، عزت، ترقّّی و استقلال، تنها در سایه هدفمندی، برنامه ریزی و اهتمام جدّی ایفا می گردد. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.

دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و كارآفريني و همچنین كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه محسوب شده و در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي فرض است كه با ايجاد فضايی همراه با نشاط، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محيط دانشگاه تلاش نمايند.

با عرض تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید،از خدای متعال، برای کلیه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و همهکارکنان دلسوز و تلاشگر دانشگاه، آرزوی توفیق روزافزون در پیشبرد اهداف آموزش عالی در شهرستان را دارم.

دکتر جمال فتح اللهی

رییس دانشگاه فسا