امروز 09 آذر 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 30 مهر به مناسبت هفته نیروی انتظامی، رییس دانشگاه با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فسا دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس دانشگاه فسا ضمن عرض تبریک بمناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی و تشکر از زحمات پرسنل نیروی انتظامی، هدف از این دیدار را همفکری در خصوص چگونگی نقش دانشگاهیان در ایجاد نظم و امنیت در جامعه بیان کردند.

دکتر فتح اللهی در ادامه سخنان خود با تاکید برتحقق اقتصاد دانش بنیان بعنوان یک الزام قانونی، اظهار داشتند که تنها راه حل برون رفت از مسائل و مشکلات کشور برای استفاده از دانش و تجربیات، ارتباط و تعامل دوجانبه بین دانشگاه و مجموعه های اجرایی است.

رییس دانشگاه فسا در ادامه افزودند که دانشگاه فسا با داشتن 60 عضو هیات علمی متخصص در موضوعات مختلف، می تواند با ارتباط و تعامل با مجموعه های اجرایی به تحقق جامعه دانش بنیان کمک کند.

جناب سرهنگ رستمی فرمانده محترم نیروی انتظامی شهرستان فسا در این دیدار ضمن تشکر از حضور ریاست دانشگاه گفتند به فراخور تغییرات اجتماعی در جامعه، نیروی انتظامی نیز به دنبال این تغییرات، پیشرفتهای چشمگیری داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی فسا در ادامه با اشاره به دانش محور بودن رویکرد نیروی انتظامی،اظهار داشتند به برکت خون شهدا و رهبری مقام عظمای ولایت و مردم فهیم و قدرشناس، فعالیتهای علمی و پژوهشی زیادی در جهت امنیت جامعه انجام گرفته است.ایشان با بیان اینکه اقتدار در نیروی انتظامی در سایه ی قدرت، رافت، نگاه علمی و مردم مدارانه حاصل می شود، افزودند امروز نگاه نیروی انتظامی بعنوان یک پلیس مسلمان در طراز نظام مقدس جمهوری اسلامی به سمت معنویات و اقدام بر اساس شرع مقدس اسلام می باشد.

در پایان این دیدار مقرر شد تعاملات و همکاری در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و فناوری اطلاعات بین دانشگاه و نیروی انتظامی، صورت پذیرد.