امروز 02 بهمن 1399

برنامه های هفته پژوهش سال 1399 با شعار پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید از تاریخ 22 آذرماه در حال برگزاری است.

به همین مناسبت در دانشگاه فسا تعداد 17 وبینار و کارگاه آموزشی توسط اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و اساتید مدعو از داخل و خارج از کشور ارائه گردید.

برگزاری برنامه های این هفته بصورت مجازی این امکان را فراهم آورد که اساتید و دانشجویان از طریق بستر مجازی ادوب کانکت و صفحه اینستاگرام دانشگاه در جلسات حضور یابند.

به پاس ارج نهادن به مقام پژوهش و پژوهشگران در روز دوشنبه سومین روز از هفته پژوهش، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای محترم هیات رئیسه، مدیر محترم پژوهش و فناوری و حضور تعدادی از اعضای محترم هیات علمی در سالن اجتماعات مهندس بردبار برگزار گردید و نیز از طریق بستر مجازی ادوب کانکت و صفحه اینستاگرام دانشگاه پخش شد.

در ابتدای مراسم حضرت حجه الاسلام و المسلمین یعقوبی ضمن اشاره به اهمیت علم و پژوهش از دیدگاه قرآن و روایات، افزودندیکی از نکاتی که فرهنگ اسلام در مقایسه با دیگر فرهنگ ها و مکاتب فکری به آن تاکید دارد اصل علم و پژوهش است و رسیدن به حقیقت علم و پژوهش بدون تلاش و کوشش میسر نمی شود.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش و آرزوی موفقیت و کسب رتبه های برتر برای همکاران ، گفتند یکی از رتبه بندی هایی که براساس آن ارزیابی می شویم رتبه بندی isc هست که در حال حاضر، دانشگاه فسا رقم +60 را به خود اختصاص داده است.و امیدواریم بر اساس سند چشم انداز در افق 1404 در سطح استان رتبه سوم و در سطح کشور رتبه +30 را کسب نماییم.

جناب آقای دکتر فتح اللهی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه بایستی شرایط کنونی کرونا را بعنوان یک فرصت تلقی کنیم افزودند: شرایط جدید، تغییرات قابل توجهی در حوزه های مختلف از جمله آموزشی ایجاد کرده که باید از ابزارهایی که این فرصت در اختیار ما قرارداده برای توسعه دانشگاه استفاده کنیم که الحمدلله همکاران ما در دانشگاه فسا بخوبی توانستند خود را با شرایط جدید تطبیق دهند و امیدواریم روز به روز با همکاری و همفکری این عزیزان در حوزه آموزش بیش از پیش موفق باشیم.

در ادامه جناب آقای دکتر روحی مدیر محترم پژوهش و فناوری گزارش مختصری از عملکرد پژوهشی دانشگاه ارائه نمودند. ایشان پژوهشگران برتر دانشگاه را معرفی و فعالیتهای شاخص دانشگاه را بیان نمودند. در پایان از تعدادی از پژوهشگران برتر حاضر در جلسه تقدیر به عمل آمد.

پژوهشگران برتر دانشگاه فسا

جناب آقای دکتر عبدالرسول زارعی

کسب بیشترین امتیار پژوهشی در دانشکده کشاورزی

کسب رتبه دوم در بخش بیشترین طرح های برون دانشگاهی