امروز 02 بهمن 1399

بسم الله الرحمن الرحیم

بیست و هفتم آذر ماه یادآور عروج سرخ مبارز روشن بین و اندیشمند فرزانه آیت الله دکتر محمد مفتح است که اندیشه وحدت بین حوزه و دانشگاه را خلق نمود و زمینه‌ساز پیوند بین حوزه و دانشگاه شد.

وحدت حوزه و دانشگاه، یعنی وحدت در احیا و تقویت ارزش های اسلامی و دینی در کنار علم و اندیشه،خودباوری و پرورش انسان هایی خوداتکا و دین باور که در نتیجه تعامل مستمر و تداوم همکاری های اندیشمندان و متخصصان حوزه و دانشگاه محقق می شود. به فرموده مقام معظم رهبری: «وحدت حوزه و دانشگاه گمشده ای است که باید آن را بیابیم تا مجموعه نظام آموزشی و علمی ـ فرهنگی کشور به عنوان پیکر واحد در راستای مصالح عالیه اسلامی قرار گیرد».

این دو نهاد به عنوان دو مرکز علم و دانش اندوزی که بر مبنای تفکر و اندیشه اسلامی حرکت می نمایند در حقیقت دو رکن اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند که هر دو در شکل گیری و پیروزی انقلاب و دفاع از ارزش ها و پیشرفت های ستودنی علمی جمهوری اسلامی در راستای رشد، تعالی، بالندگی و توسعه همه جانبه و استقلال کشور و امت اسلامی و انقلابی و نیز مقابله با تهاجم همه جانبه استکبار جهانی سهم به سزایی داشته و دارند.

بی شک دانشگاهی می تواند در پرورش نسل آینده ساز کشور عزیزمان ایران، سربلند باشد که در کنار علم و دانش جوانان این مرزو بوم به احیا و حفظ ارزش های دینی و اسلامی و انقلاب و ترویج روحیه انقلابی نیز بپردازد و مسیر سعادت و بالندگی ایران عزیزمان را هموار سازد و حوزه ای میتواند مسیر تعالی اسلام ناب محمدی را پرورش دهد که خود را مزین به زینت علوم نوین نماید تا پاسخگوی سوالات جوانان امروزی مبتنی بر مکتب پویا و مترقی جعفری باشد .

در این شرایط حساس که کشور عزیزمان درگیر جنگ اقتصادی و بحران ویروس کروناست، بیشتر نیازمند تعامل این دو نهاد مهم هستیم. صاحبنظران توسعه، کلید حل مسایل اقتصادی جامعه را، تحقق اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از مهم‌ترین بندهای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، می دانند. این مهم، جز با وحدت بیش از پیش حوزه و دانشگاه محقق نمی شود.

فرارسیدن سالروز شهادت اندیشمند فرزانه و مجاهد روشن ضمیر آیت الله دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه که از یادگارهای ارزشمند امام بزرگوار است را با ادامه راه آن شهید عزیزگرامی داشته و امید آن داریم که جامعه دانشگاهی و روحانیت با درک صحیح از جایگاه رفیع علمی یکدیگر، روز به روز با همگرایی بیشتر، در مسیر تحقق اقتصاد دانش‌بنیان نقشی محوری و تاثیرگذار داشته باشند .

دکتر علی اصغر خالقی              دکتر جمال فتح اللهی                            حجه الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا         رییس دانشگاه فسا             مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فسا