امروز 02 بهمن 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز شنبه 29 آذر نشست ویژه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور رییس دانشگاه فسا، رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فسا، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا، امام جمعه موقت شهرستان و مشاورفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی فسا، مسئول حوزه علمیه جوادالائمه(ع)، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاهها و اساتید حوزه های علمیه خواهران و برادران بصورت مجازی برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه فسا بر ارائه راهکارعملی توسط اساتید شهرستان در راستای رفع مشکلات و مسائل شهرستان تاکید کردند و در ادامه به نکاتی ازبیانات مقام معظم رهبری در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کردند.

دکتر فتح اللهی با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه، بستری است برای وحدت علم و دین به منظور ایجاد جامعه اسلامی پیشرفته، اذعان داشتند که این وحدت شرط لازم برای تحقق اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از مهمترین بندهای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است.

رییس دانشگاه فسا در ادامه افزودند فراهم کردن امکان حضور دانشجویان در برخی دروس حوزوی ونیز طلاب در کلاسهای دانشگاه می تواند به افزایش تعاملات این دو نهاد مهم کمک کند.

در ادامه نشست جناب آقای دکتر خالقی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن گرامیداشت مقام استاد شهید مفتح و بزرگداشت خلاقیت امام خمینی(ره) در نامگذاری این روزبه رواج دین گریزی در نسل چهارم دانشگاه و نیاز به پاسخگویی به شبهات جوانان اشاره کردند و افزوند که در گذشته به این مساله کم توجهی می شد و بعد از انقلاب این فرصت فراهم شد.

دکتر خالقی در ادامه تصریح کردند استفاده از ظرفیت پویایی فقه جعفری و مکتب تشیع و تلفیق علوم روز دانشگاهی با حوزوی در این دهه خیلی کارساز خواهد بود.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا و دانشگاه علوم پزشکی فسا در ادامه نشست گفتند جهت ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه بایستی بر فعالیتهای مشترک و بیانیه گام دوم انقلاب ونیز بررسی راهکارهای عملیاتی کردن آن تمرکز نمود.

ایشان در ادامه بر تشکیل کارگروه مشترک متشکل از اساتید حوزه و دانشگاه بعنوان راهکار عملیاتی کردن ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه تاکید نمودند.

حجه الاسلام والمسلمین راهوارامام جمعه موقت شهرستان و مشاور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا عدم شناخت کامل دانشگاه و حوزه از یکدیگر را از عوامل اختلاف وحدت دانستند و برگزاری کرسی های آزاداندیشی بین حوزه و دانشگاه و همچنین تشکیل اتاق فکر در ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه، لازم و ضروری خواندند.

در ادامه نشست، جناب آقای دکتر نقدی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا افزودند در حال حاضر برداشتهای گوناگونی از این وحدت وجود دارد و امروزه در دانشگاهها هیچ فردی وجود ندارد که نسبت به وضعیت دین و سیاست بی اعتنا باشد.ایشان نیاز به همفکری بیشتر و تشکیل کارگروه را از جمله راهکارهای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه دانستند.

حجه الاسلام والمسلمین اشتری معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا نیز به تاکید بر نقطه مشترک و بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کردند.