امروز 02 بهمن 1399

جلسه مجازی دانشگاه های منطقه 7 ورزش دانشگاهی کشور با مشارکت مدیران تربیت بدنی دانشگاه های تابعه، تحت نظارت دبیرخانه منطقه هفت ورزش دانشگاه های کشور در روز شنبه 13 دی ماه برگزار گردید و حول محورهای ذیل بحث و تبادل نظر شد.

محورهای جلسه:
برگزاری رویدادها و مسابقات انلاین ورزش قهرمانی و پیشنهادات در خصوص مسابقات کسب سهمیه المپیاد پانزدهم
برگزاری رویدادهای انلاین ورزش همگانی در قالب جشنواره پاییزه و زمستان
راه اندازی سامانه ستاو برای فعالیت های ورزشی (آموزشی، تندرستی، فضاها، مسابقات آنلاین و ...)
هماهنگی در خصوص محورهای ارزیابی عملکرد دانشگاه ها
مهمترین مسائل و مشکلات حقوقی حوزه تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه

آقای حجت الله حیدری کارشناس تربیت بدنی دانشگاه فسا در این جلسه نظرات و پیشنهادات خود را حول محورهای فوق به شرح ذیل عنوان نمود:

1-مسابقات آنلاین معمولا افراد کمتری را درگیر میکند که همواره همین تعداد اندک هم میل و شوق دقیقی جهت انجام حرکات نشان نمیدهند.

2- با توجه به عدم حضور دانشجو و حضور مستمر اساتید و کارکنان، درصورت امکان به آمارفعالیت هر دانشگاه لحاظ گردد.

3-سامانه ستاو در صورتی که مستقل باشیم و مدیریت سامانه با منطقه یا ورزش دانشگاهی فارس باشد در پیشبرد ورزش دانشگاهی بسیار مفید میباشد.

4- بودجه ورزش هر دانشگاه بایستی طبق آئین نامه ابلاغی به هر دانشگاه بصورت شفاف و گویا مشخص گردد.

5- اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم بایستی دانشگاه ها را جهت تخصصی شدن کارکنان اداره تربیت بدنی ملزم نماید.