امروز 02 بهمن 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 17 دی ماه، مراسم یادواره اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جناب سرهنگ حاج سیروس دستان، اعضای هیات رییسه، اساتید و کارکنان و دانشجویان بصورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم جناب آقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفتند هنر رهبران بزرگ این است که بتوانند بدون توسل به ریا در دل مردم نفوذ کنند که حاج قاسم الگوی بسیار موفقی در این موضوع بودند.

ریاست محترم دانشگاه در ادامه سخنان خود با تاکید بر خصوصیات رفتاری و اخلاقی سردار سلیمانی افزودند کسانی که از نزدیک ایشان را می شناختند بار سنگینی بر دوششان است و بایستی الگویی از ایشان در جامعه معرفی کنند که جامع نگر باشد و همه ی جنبه های شخصیت این شهید بزرگوار را به تصویر بکشند.چون جوانان ما بشدت نیازمند الگو هستند و چه الگویی بهتر از حاج قاسم سلیمانی البته به شرطی که همه جنبه های شخصیت ایشان تبیین شود. چه جنبه عشق و شور و حماسه و عرفان ایشان و چه شعور و تدبیر و عقلانیت ایشان. بار تبیین جنبه دوم شخصیت ایشان بر دوش دانشگاهیان است.

در ادامه مراسم حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض تسلیت سالگرد شهید سلیمانی و.همرزمش شهید ابومهدی المهندس گفتند به جایگاه شهید سلیمانی به عنوان یک مکتب باید نگاه کرد و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کردند مکتب شهید سلیمانی بسیار مهم است و مکتب به معنای نظام فکری و ایدئولوژی قابلیت الگوگیری برای همه انسانها دارد.

مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، ولایت پذیری و ولایت محوری، تواضع، اخلاص، مردمی بودن، فراجناحی و فرا ملیتی عمل کردن را از ویژگیهای شهید سلیمانی دانستند و گفتند وظیفه ما بخصوص دانشگاهیان این است که با الگوگیری از این مکتب، نه فقط در این سالگردها بلکه در طول سال،راه ایشان را ادامه دهیم.

در ادامه مراسم جناب سرهنگ حاج سیروس دستان که از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بودند، فراجناحی بودن و حکومت کردن بر دلهای مردم را از خصوصیات بارز حاج قاسم دانستند و در ادامه به بیان خاطرات خود در سالهای مبارزه در سوریه پرداختند.

در پایان مراسم از رشادتهای جناب سرهنگ حاج سیروس دستان بعنوان سردار مدافع حرم و مدافع سلامت با اهداء لوح، تقدیر بعمل آمد.