امروز 09 اسفند 1399

پیام مشترک رییس دانشگاه فسا و مسوول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی و ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن

بسم الله الرحمن الرحیم والفجر. و لیال عشر

دهه مبارکه فجرانقلاب اسلامی ایران مظهر رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت. در این ایام ملت ایران زیر پرچم وحدت و اطاعت از ولی فقیه، زنجیرهای اسارت طاغوت 2500 ساله را گسست و بیرق اسلام و قرآن را در سرزمین خویش به اهتزاز درآوردند.

ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‌‏ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خدا خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین‏‌انداز کرد.

فجر انقلاب اسلامي فرصتي براي بازنگري در ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلابي است، تا دريابيم كه با دستاورد حاصل از خون هزاران شهيد چه كرده‌ايم و بار ديگر پيمان ببنديم تا در راه تحقق اهداف والاي رهبر كبير انقلاب حضرت امام خميني (ره) با حفظ وحدت، از هيچ كوششي دريغ نورزیم.

با پیروزی انقلاب اسلامی تحول عظیمی در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و علمی صورت گرفت و در این راه دستاوردهای شگرفی پدید آمد به طوری که پس از چهل و دو سال از پیروزی انقلاب اسلامی نام ایران در حوزه های علمی بلندآوازه شد و مقام بالا و رتبه والایی در سطح بین المللی بدست آورد و این دستاوردی است که باید برای آن خدا را شاکر باشیم.

تقارن مبارک ولادت دخت مکرم نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و ایام الله دهه فجر و میلاد حضرت امام خمینی (ره) با الگو گرفتن از اسوه شگفت طهارت، آموزگار خوب شهادت، اسوه تقوی و معنویت وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا (س)، جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی را ارج می نهیم.

توجه به شخصیت نورانی حضرت فاطمه (س) که حجت خدا بر ائمه معصومین(ع) بوده نه فقط برای زنان ما، که برای همه آحاد مرد و زن مسلمان و بلکه هر انسان جویای حقیقت سرمایه ارزشمندی است که قادر است انسان و انسانیت را از غبار اوهام و انحرافات رهایی بخشد و او را به سر منزل مقصود رهنمون گردد.

اینجانبان در چهل و دومین سالگشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران یاد معمار سترگ انقلاب امام خمینی(ره) و تمامی شهیدان به حق پیوسته انقلاب و دفاع مقدس را بزرگ می داریم و روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و نیز ایام فرخنده و خاطره انگیز دهه مبارک فجر را به حضور مقام معظم رهبری، ملت قهرمان ایران و استادان و دانشجویان و کارکنان دانشگاه فسا تبریک عرض می نماییم و امیدواریم جوانان و دانشجویان عزیز با تاسی از الگوهای ارزشمند انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب در جهت سربلندی و تعالی کشور با احساس مسئولیت بیشتر زمینه رشد علمی کارآمد را فراهم کنند.

دکتر جمال فتح اللهی                                                             حجه الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی

رییس دانشگاه فسا                                              مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فسا