امروز 09 اسفند 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا،در روز چهارشنبه 15 بهمن مراسم دهه فجر، ولادت حضرت زهرا(س) و تجلیل از بانوان جانباز دوران انقلاب شهرستان فسا و کارمندان زن دانشگاه با حضور رییس دادگستری شهرستان فسا و اعضای هیات رییسه دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم حضرت حجه الاسلام والمسلمین خورشیدی رئیس محترم دادگستری شهرستان فسا ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و دهه پر فروغ فجر انقلاب اسلامی، به تشریح جایگاه و منزلت و فضائل حضرت زهرا (س) پرداختند.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین خورشیدی در ادامه سخنان خود همسر بودن و مادر بودن را از وظایف ذاتی زن در آموزه های دینی دانستند و افزودند زنانی که به وظیفه ذاتی خود عمل کنند مجال پیدا می کنند نقش خود را در جامعه به خوبی ایفا کنند.

در ادامه مراسم سرکار خانم راستی پیشه از بانوان جانباز دوران انقلاب شهرستان فسا به بیان خاطره گویی پرداختند.

در پایان مراسم از بانوان جانباز دوران انقلاب شهرستان فسا و نیز از کارمندان زن دانشگاه با اهداء لوح تقدیر، تجلیل بعمل آمد.