امروز 26 فروردين 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 27 اسفند در روز ولادت حضرت امام حسین (ع) و به مناسبت روز پاسدار، دیدار اعضای هیات رییسه دانشگاه با فرمانده و معاونین ناحیه مقاومت سپاه فسا برگزار شد.

در این دیدار جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن تبریک ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، با اشاره به بند دوم سیاستهای اقتصاد مقاومتی،گفتند محوریت تحقق اقتصاد دانش بنیان با دانشگاه هاست.

رییس دانشگاه فسا در این جلسه ضمن معرفی دانشگاه افزودند بحمدالله زمینه های همکاری خوبی بین دو مجموعه سپاه و دانشگاه فراهم است و چنین جلساتی در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با مجموعه های شهرستان منجمله نهاد ارزشی سپاه بسیار موثر است.

جناب سرهنگ طحان فرمانده محترم ناحیه مقاومت سپاه فسا در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر و خیر مقدم به اعضای هیات رییسه دانشگاه با اشاره به شخصیت حضرت اباعبدالله (ع) تصریح کردند مهمترین ماموریت پاسدارها ماموریت امام حسین(ع) است و ما در این ماموریت با دانشگاه ها وجه مشترک داریم و علت اینکه روز ولادت امام حسین( ع) بعنوان روز پاسدار نامگذاری شده اینست که هدف را گم نکنیم و مسیر برایمان روشن باشد تا بدانیم که مثل چه کسی باید زندگی کنیم.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه فسا با تاکید بر اینکه دانشگاهها هم رسالت آموزش دارند هم پرورش افزودند تعلیم و تعلم در تمام سیطره علمی می گنجد و این یک ارزش است برای کسی که در مقام استاد است و فعالیت درزمینه تربیتی و رشد تعالی جوانانی که در اختیار دانشگاه هستند نقطه اشتراک سپاه و و دانشگاه به شمار می آید.

در در ادامه جلسه در خصوص همکاری دانشگاه و سپاه در خصوص آموزش و اصلاح رفتار اجتماعی، اجرای برنامه های اجتماعی برای خانواده ها، اقتصاد و اشتغال، فعالیتهای علمی و پژوهشی، برگزاری کارگاههای آموزشی، هدایت پایان نامه ها،ایجاد انگیزه بین دانشجویان،استفاده از مبلغین در اردوهای مشترک ،مشاوره در خصوص پایش اطلاعات، راهنمایی تحصیلی و پیشبرد پروژه ها بحث و تبادل نظر شد.