امروز 26 فروردين 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز شنبه 14 فروردین اعضای هیات رییسه دانشگاه با امام جمعه فسا دیدار کردند.

در این دیدار جناب اقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید گفتند ان شالله با همفکری و ارتباط مجموعه دانشگاه و دستگاههای شهرستان بتوانیم اقتصاد دانش بنیان که دغدغه مقام معظم رهبری است و در اسناد بالادستی نیز بر آن تاکید شده را عملی کنیم و با یافته های علمی در قالب پایان نامه و ارائه پروژه بتوانیم به حل مشکلات شهرستان کمک کنیم.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین جمالی زاده امام جمعه محترم شهرستان فسا در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و اعیاد شعبانیه و نیز تشکر از حضور هیات رییسه دانشگاه گفتند خدا را شاکریم که در مجموعه دانشگاه فسا عوامل موثر و چهره های فاضل و مدیر حضور دارند.

امام جمعه محترم فسا در ادامه ضمن ابراز خرسندی از عملکرد دانشگاه در خصوص ارتباط با مجموعه دستگاههای شهرستان و نیز رضایتمندی اساتید و دانشجویان افزودند عملیاتی کردن سیاست اقتصاد دانش بنیان توسط دانشگاه، به حفظ اعتبار دانشگاه کمک می کند.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه فسا در این دیدار ضمن تبریک سال جدید و قدردانی از تعامل خوب دانشگاه با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با توجه به وجود تیم مدیریتی جوان در دانشگاه و ظرفیتهای بالا جهت خواستار کمک به ساخت مسجد در دانشگاه شدند.