امروز 07 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز دوشنبه 6 اردیبهشت پیرو نشست 23 فروردین مدیران صنایع بزرگ شهرستان در دانشگاه به منظور هم افزایی و تبادل نظر بین دانشگاه و کارخانه مانی ماس، جمعی از اساتید دانشگاه از این واحد تولیدی بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور اعضای هیات رییسه، اساتید دانشگاه،رییس اداره صنعت،معدن،تجارت شهرستان فسا، مدیر عامل و مسئولین کارخانه تولیدی مانی ماس انجام شد، مشکلات فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادات دانشگاه برای کمک به حل بخشی از مشکلات فنی کارخانه ارائه گردید.

هیات رییسه و اساتید دانشگاه ضمن بازدید از بخشهای مختلف کارخانه، در جریان مسائل و مشکلات پیش روی کارخانه قرار گرفتند.

جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن معرفی ظرفیتهای دانشگاه فسا در کمک به رفع مشکلات کارخانه افزودند مشکلات حوزه های فعالیتی مختلف کارخانه تنها با مشارکت دوطرفه کسانی که از نزدیک در فرایند تولید فعالیت می‌کنند و اعضای هیات علمی مرتبط با موضوع در دانشگاه، قابل حل خواهد بود.

جناب آقای مهندس رهنما مدیرعامل محترم کارخانه مانی ماس ضمن تقدیر و تشکر از حضور هیات رییسه دانشگاه به تشریح مشکلات و موانع پیش روی توسعه و توسعه پرداخت.

در نهایت مقرر گردیدجهت بررسی دقیق تر مشکلات و نیز ارائه راهکارهای تخصصی، کمیته های مختلف شامل اعضای هیات علمی مرتبط با مساله خاص تعریف شده توسط مدیران عملیاتی کارخانه و مسئولین کارخانه تشکیل شود.

همچنین پیشنهاد ایجاد واحد تحقیق و توسعه مشترک و همکاری های آموزشی و پژوهشی و آزمایشگاهی از سوی دانشگاه مطرح شد که مورد استقبال مدیران این واحد تولیدی قرار گرفت.