امروز 07 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز سه شنبه 7 اردیبهشت پیرو نشست 23 فروردین مدیران صنایع بزرگ شهرستان در دانشگاه در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، هم افزایی و تبادل نظر بین دانشگاه و کارخانه قند فسا، جمعی از اساتید دانشگاه از این واحد تولیدی بازدید کردند.

در این برنامه که با حضور اعضای هیات رییسه، اساتید دانشگاه،رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فسا و مسئولین کارخانه قند فسا صورت گرفت، از سیستم دفع پساب کارخانه قند بازدید بعمل آمد.

جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه فسا در کمک به رفع مشکلات کارخانه گفتند با توجه به اینکه رشته های تحصیلی در دانشگاه فسا با صنایع شهرستان مرتبط هست، به عنوان یک دانشگاهی و یک شهروند تلاش می کنیم تا ارتباط دانشگاه با صنعت شکل پذیرد که این امر به نفع هر دو مجموعه می باشد.

جناب آقای مهندس محمودی مدیر محترم کارخانه قند فسا ضمن تقدیر و تشکر و ابراز خرسندی از حضور هیات رییسه دانشگاه، چشم انداز توسعه کارخانه و مشکلات پیش رو و زمینه همکاری علمی دانشگاه و کارخانه را تشریح کرد.

در نهایت مقرر گردید دانشگاه طرح پیشنهادی جهت تصفیه پساب کارخانه قند را ارائه دهد.