امروز 07 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا جلسه مشترک کانونها و تشکل‌های دانشگاههای فسا(علوم پزشکی، فسا، آزاد و پیام نور) با حضور ریاست و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فسا، معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی فسا، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دو دانشگاه و مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد فسا حجت الاسلام راهوار برگزار شد‌.

در این جلسه جناب آقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه به ارائه بحث الگوهای توسعه، حکمرانی و تدبیر امور براساس ظرفیتهای موجود کشور و رفع نقایص، در راه نیل به توسعه و پیشرفت پرداختند.

در ادامه جلسه حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه،ضمن گرامیداشت یاد بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی( ره) با تبیین نکات رهبری در دیدار با تشکل‌های دانشجویی درباره تحول خواهی و تحول آفرینی،و نقش دانشجویان در این عرصه گفتند در نگاه رهبری این شاخصه از ویژگیهای مکتب و حرکت امام خمینی (ره) نیز دانسته شده است. همچنین ضمن بیان اهمیت شرکت در انتخابات و حضور فعال دانشجویان در این عرصه، یکی از جلوه های تحول خواهی دانشگاهیان را حضور در این عرصه مهم و سیاسی کشور دانستند.

حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی همچنین پیشنهاد تشکیل مجمع کانونها و تشکل‌های دانشجویی شهرستان فسا را مطرح کردند و از دانشجویان حاضر در جلسه دعوت کردند نظرات خود را در این باره مطرح کنند.

در این جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی دو دانشگاه فسا و علوم پزشکی به بیان نکاتی پرداختند. همچنین دانشجویان به بیان نکات و برخی کاستی‌ها و انتقادات پرداختند و پیشنهاد تشکیل جلساتی از این دست را دادند و به نیاز به فعالیت دانشجویان در عرصه سیاسی تاکید کردند.