امروز 07 مرداد 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه 26 خرداد نشست صمیمی رییس دانشگاه با جناب اقای دکتر فیروزی نماینده محترم مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با حضور مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه جناب اقای دکتر فتح اللهی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم، به ارائه گزارشی در خصوص فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و ارتباط دانشگاه با صنایع شهرستان پرداختند و گفتند ما در دانشگاه سعی کردیم برنامه محور عمل کنیم و برنامه پژوهشی 5 ساله تدارک دیده ایم.

دکتر فتح اللهی در ادامه جلسه پیشنهاداتی را در خصوص استقرار چرخه مدیریت بهره وری، تهیه برنامه توسعه شهرستان و ارتباط یا صنایع و دستگاههای اجرایی عنوان کردند.

در ادامه حضرت حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز به تشریح برنامه های دفتر نهاد رهبری از بدو تاسیس این دفتر پرداختند.

در ادامه این نشست جناب اقای دکتر فیروزی نماینده محترم مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در دانشگاه ، در جریان برخی مسائل و مشکلات آموزشی قرارگرفتند.