امروز 29 تیر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هیأت رئیسه دانشگاه به همراه روسای دانشکده های دانشگاه فسا طی بازدیدی که از پارک علم و فناوری فارس به عمل آوردند از شرکت های مستقر در این مجموعه بازدید نمودند.

در این دیدار از شرکت های نانو بسپار فکور ، پرتو سازان کیان مهر پارسه، مهندیسن مشاور رادمان صنعت، بازدید به عمل آمد و در پایان این دیدار ضمن تفاهم نامه ایی که بین دانشگاه فسا و پارک شیراز بسته شد مقرر گردید دانشگاه فسا ساختمان موقتی را در اختیار قرار دهد و از زمین طرح جامع دانشگاه  به پارک علم و فناوری دانشگاه اختصاص دهد.

لازم به توضیح است که شرکت نانو بسپار فکور در زمینه محصولات نانو  حوزه پلیمر با هدف کاربردی کردن نانو فناوری و ارتقا سطح کیفی و کمی محصولات پلیمری فعالیت دارد.

شرکت پرتو سازان کیان مهر پارسه  در زمینه شناسایی نحوه توزیع مقادیر و موقعیت های مصرف حامل های انرژی  و در ساخت تجهیزات انرژی  خورشیدی ، ممیزی و بهسازی انرژی و تهیه نقشه های GISو طراحی و تأمین روشنایی فعالیت دارد.

شرکت مشاور رادمان صنعت در زمینه ی ساخت و راه اندازی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی به ویژه صنایع شیمیایی  و پتروشیمیایی و تجهیز آزمایشگاهها  می باشد.