امروز 21 آذر 1397

به مناسبت هفته سلامت برنامه های متنوعی در دانشگاه فسا برگزار شده و در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی ، معاونت دانشجویی (حوزه امور بهداشت و درمان ) دانشگاه به مناسبت هفته سلامت وبا شعار یک عمر سلامت با خود مراقبتی  این هفته را  با برنامه های متنوعی از جمله  دایر نمودن ایستگاه سلامت به صورت روزانه، برگزاری جلسات کنفرانس در خوابگاهها ی برادران و خواهران   با عنوان موج سوم و با موضوعات پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، بهداشت فردی ومعاینه رایگان آغاز نمود.

در ادامه برنامه ها اعضا هیآت رئیسه،دانشجویان،اساتید وجمعی از  کارمندان طبق روند هر ساله دانشگاه از معلولین مرکز خیریه مردمی امیر المومنین (ع) فسا دیدار و با اهدا شاخ گل و هدایایی این روز را گرامی داشته  واز زحمات شبانه روزی پرسنل این مرکز تقدیر نمودند.

وطی روزهای آینده  برنامه های هفته سلامت، اعلامی از طرف معاونت دانشجویی  پیاده روی دانشجویی و فراخوان مقاله نویسی و نقاشی گنجانده شده است که طی روزهایی آینده برگزار خواهد شد.