امروز 21 آذر 1397

برگزاری دومین جلسه هم اندیشی ستاد برگزاری همایش یاوران دانشگاه فسا

دومین جلسه هم اندیشی ستاد برگزاری همایش یاوران دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه، برخی از مسئولین ادارات شهرستان و همچنین برخی از خیرین و حامیان دانشگاه فسا در تاریخ یکم مرداد ماه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر شاهسوند حسنی ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و روز خیر، به اهمیت نقش خیرین در رشد و ارتقاء دانشگاه پرداخته و اذعان نمودند که یکی از کارهای پسندیده ای که در دانشگاه صورت گرفته است ایجاد صندوقی قرض الحسنه جهت حمایت از دانشجویان نیازمند می باشد.

دکتر شاهسوند حسنی در بخش دیگری از صحبتهایشان از تلاشهای حاج حبیب دولتخواه، خیری که در اولین روزهای تاسیس دانشگاه، کمک ها و مساعدتهای فراوانی نمودند و همچنین جناب آقای مهندس بردبار که کتابخانه دانشگاه را در حال ساخت دارند، تقدیر نموند. ایشان در ادامه اذعان داشتند: دانشگاه فسا در نظر دارد در بیست و سوم مهر ماه سال جاری همایش یاوران دانشگاه در زمینه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و دانشگاه سازی را در سطح ملی و با هدف ارتقاء فرهنگ دانشگاه سازی برگزار نماید. حضور خیرین در عرصه های مختلف ساخت و ساز دانشگاه و پروژه های پژوهشی، شناسایی و معرفی دانشگاه فسا توسط خیرین اقصا نقاط جهان خصوصا نخبگان فسایی که در سرتاسر عالم در حال خدمت هستند و بهره مندی از این بزگواران به عنوان سفیران دانشگاه فسا، از جمله اهداف دیگر برگزاری این همایش می­باشد.

ریاست دانشگاه فسا در بخش دیگر از صحبتهایشان به معرفی افق 1404 دانشگاه پرداخته و عنوان داشتند: ما در صددیم به زودی دبیرستان دانشگاه فسا را نیز راه اندازی نموده تا بتوانیم دانش آموزان مستعد و توانمندی را جهت حضور در عرصه علمی کشور پرورش و تربیت نماییم.

دکتر شاهسوند حسنی در ادامه بیان داشتند: ما در صدد هستیم دانشکده هنر و معماری را نیز بزودی راه اندازی نمائیم و در این راستا طی بازدیدی که از یکی از ساختمانهای قدیمی و تاریخی شهر فسا داشته ایم مقرر گردید که با هماهنگی میراث فرهنگی و فرماندار محترم شهرستان، با صاحب ملک جهت خرید این مکان تاریخی جهت برپایی موزه هنر و علوم طبیعی دانشگاه فسا اقداماتی صورت گیرد.

دکتر شاهسوند حسنی در پایان عنوان داشتند: ما در صدد هستیم از اندیشه های بزرگان فسایی در حوزه مختلف فرهنگی، اجتماعی و علمی بهره مند شویم و این بی شک در رشد و ارتقاء دانشگاه موثر خواهد بود و از سرمایه دارانی که علاقه مند هستند در زمینه های آغاز و تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه سهیم باشند و سرمایه گذاری نمایند دعوت می نماییم.

در ادامه جلسه استاد جعفری نویسنده کتاب "مانا و ماندگارهای شهر مادری‌ام فسا" ضمن گرامیداشت و اشاره به بزرگان و مشاهیر فسا در عرصه های مختلف علم وفرهنگ و ادب، عنوان داشتند: ما خوشحالیم که امروز ظرفیت عظیم علمی در دانشگاه فسا شکل گرفته است و من به نوبه خودم بخشی از درآمد فروش کتابم را به دانشگاه فسا اختصاص خواهم داد.

در پایان جلسه ضمن قدردانی از خیرین و مسئولینی که در عرصه های مختلف یاری گر دانشگاه بوده اند، با اهداء لوح سپاس از این عزیزان تقدیر به عمل آمد.