امروز 25 آذر 1397

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور ریاست محترم دانشگاه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فسا وجمعی از اساتید بسیجی کارکنان و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.در ایتدای این مراسم سرهنگ رحمانی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه فسا  دهه پرفروغ فجر را خدمت مدعوین جلسه تبریک گفته و بیان داشتند خوشحال هستم که در جمع شما اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی هستم و خداوند را شاکر هستیم که بعد از 35 سال از پیروزی انقلاب به ما توفیق عنایت نمود پاسدار انقلاب باشیم و در خط رهبری حرکت کنیم و انقلاب را از پیچ و خم های ی که دشمنان در مسیر انقلاب قرار دادند عبور دهیم.

سرهنگ رحمانی در ادامه بیان داشتند که همان طور که مستحضر هستید پس از انقلاب دشمنان موانع بسیاری را سر راه انقلاب ایجاد نمودند از جمله جنگ هشت ساله را برما تحمیل نمودند و تمام دنیا در مقابل ایران قرار گرفتند و این بخاطر این بود که نگرش جمهوری اسلامی ایران نگرشی دینی بود اما نگاه استکبار بر پایه دنیا خلاصه می شد . حکومتی که بر پایه دین باشد می گوید نه ظلم بپذیر و نه به کسی ظلم کن  و تقابل این دو دید گاه بود که باعث شد استکبار بفهمد اگر انقلاب ما ریشه پیدا کند تمام دنیا ی آنها از دست خواهد رفت.

ایشان در ادامه صحبتها بیان داشتند با تمام موانعی که دشمنان بر سر راه انقلاب ایجاد نمودند نتوانستند جلوی صدور انقلاب را بگیرند و این انقلاب هایی که در کشورهای عربی در حال رخ دادند است نتیجه انقلاب است و جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف علمی  که مستحضر هستید در خاور میانه مقام اول را کسب نموده است و در دنیا مقام شانزدهم را دارد و در ساخت پهباد مقام چهارم دنیا را دارد و این باعث شده است که دشمن همواره در حال برنامه ریزی باشد تا جلوی این پیشرفت ها را بگیرد.

در ادامه مراسم دکتر شاهسوند حسنی ریاست محترم دانشگاه فسا در جایگاه حضور یافته و بیان داشتند من قصد صحبت نداشتم فقط خدمت رسیدم جهت قدر دانی از دوستانی که این مراسم راترتیب دادندمنتها لازم میدانم از این فرصت استفاده کنم و دهه فجر   را خدمت شما بسیجیان اساتید دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک عرض  نمایم و یاد بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران شهدا  و رهبر معظم انقلاب را گرامی داریم و از خداوند متعال بقای عمرایشان را خواستاریم.

رئیس دانشگاه فسا دکتر شاهسوند حسنی در ادامه بیان داشتند حضرت امام خمینی (ره) بیان داشتند  انقلاب ما انفجار نور بود و دهه فجر از ایام ا.. است و برای همیشه در تاریخ خواهد ماند همچنین مقام معظم رهبری بیان نموده اند 22 بهمن برای تجدید بیعت با امام و اسلام و انقلاب است.

ایشان در ادامه بیان داشتند در جلسه اخیر روسای دانشگاهها با پیگیری هایی که صورت گرفت مبلغی به دانشگاه فسا اختصاص یافت که امیدواریم بیش ده میلیارد ریال باشدو این قدر ی از مشکلات دانشگاه را حل خواهد نمود.

دکتر شاهسوند حسنی در پایان صحبتها بیان نمودند از مجموعه دانشگاه خاصه اساتید ودانشجویان  انتظار داریم که در پیشبرد نهضت نرم افزاری و تشکیل کرسی های آزاد اندیشی در چار چوب قانون ورود پیدا کنند یکی دیگر از کارهای خوبی که باید خاصه در دانشگاههای جوان صورت گیرد تأسیس شرکت های دانش بنیان است که بودجه خوبی هم برای این کارها تخصیص پیدا میکند و ازهمکاران  هیآت علمی تقاضا داریم در زمینه شرکتهای دانش بنیان حداقل برای رشته هایی که در دانشگاه هست به ثبت برسانند و در این زمینه فعالیتهایی داشته باشند چرا که به تعبیر ریاست محترم جمهوری مقالات علمی باید در عرصه عمل هم تولید نفع داشته باشد و به حال مردم و کشور سود مند باشد علاوه براین این حرکتها و کارها برای رزومه خود شما عزیزان هم بی شک  خوب خواهد بود.

در پایان برنامه ها مراسم قرعه کشی مسابقات دهه فجر دانشگاه صورت گرفت و به نفران برگزیده با اهدا جوایزی تقدیر گردید. گفتنی است این مراسم باهمت اعضا پایگاه مقاومت شهید دکتر شهریاری دانشگاه فسا و معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می گردید.