امروز 21 آذر 1397

جشنواره غذای دانشجویی برگزار شد

دکتر مقیمی : زندگی خوابگاهی تجربه یک زندگی جدید است که باید قدر این محیط را بدانید و از پتانسیلی که در محیط خوابگاه برای رشد علمی و فرهنگی وجود دارد به نحو احسن استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا جشنواره غذا روز شنبه مورخ 2/27/ 93  با حضور ریاست دانشگاه، معاونت دانشجویی ، دانشجویان و کارکنان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن بیان خاطراتی از دوران پرشور دانشجویی ، زندگی خوابگاهی را تجربه یک زندگی جدید دانست و شور و اشتیاق این جمع را ستود.

دکتر سید محمد قاضی معاون محترم دانشجویی در ادامه این مراسم ضمن تبریک هفته خوابگاهها ، به مشارکت دانشجویان در امور دانشگاه و خوابگاه اشاره نمودو همچنین تشکیل شورای صنفی را لازمه جمعیت دانشجویی دانست

برگزاری مسابقات حضوری و ورزشی، پخش کلیپ، موسیقی زنده و اهداء جوایز به نفرات برتر از دیگر برنامه های این جشنواره بود.