امروز 06 ارديبهشت 1397

سخنرانی ریاست محترم جمهوری به مناسبت 22 بهمن ماه در جمع راهپیمائیان

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود در مراسم با شکوه ۲۲ بهمن گفت: ما امروز در ۲۲ بهمن پس از گذشت حدود ۶ ماه از عمر دولت یازدهم هستیم. امروز نسبت به ۶ ماه پیش جامعه ما آرامش و ثبات بیشتری دارد، هم از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی امروز شاهد آرامش، وحدت و انسجام بیشتر در این سرزمین هستیم حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی افزود: بازارهای اقتصادی ما در طول این شش ماه از یک آرامش نسبی برخوردار است. مردم ما بیشتر از گذشته مسیر صلح و دوستی و آشتی در میان خود برقرار کرده‌اند. مردم می‌خواهند ما به آینده متحد و وحدت‌آفرین بیندیشیم.

دکتر روحانی اضافه کرد: ما امروز در دانشگاه‌ها و در مطبوعات می‌بینیم، فضای آزادتر و آرامتری وجود دارد. مسیر تحقیقات، دانش و فناوری از دیروز هموارتر است. همه به فکر اعتدالی این کشور هستند. این دولت در فکر حاکمیت قانون در سراسر این سرزمین است. این دولت با قانون‌گریزی مقابله خواهد کرد.

رییس جمهوری گفت: این دولت به هماهنگی در میان قوا معتقد است. تلاش دولت این است که تعامل بسیار نزدیک و خوبی با مجلس شورای اسلامی و با قوه قضائیه داشته باشد. همکاری دولت و مجلس نسبت به بررسی و تصویب بودجه سال ۱۳۹۳ نمایشی از تعامل و همکاری دو قوه برای رشد و توسعه کشور است. ما در پی یک مدیریت منسجم در کشور هستیم.دکتر روحانی گفت: علت اینکه برخی به ناروا هر روز اختلاف یا استعفای این مسئول یا آن مسئول را به نادرست شایع می‌کنند به خاطر این است که می‌بینند امروز یک مدیریت منسجمی در این کشور حضور دارد. ما امروز در میان کابینه و همه مسئولان رده بالا شاهد یک هماهنگی و همکاری هستیم.وی افزود: هیچ کس نباید فکر کند که یک جناح می‌تواند بر کشور حاکم باشد، باید همه جناح‌ها، احزاب و گروه‌ها نقش خود را ایفا کند.

دکتر روحانی تأکید کرد: ۲۲ بهمن امسال با سال‌های گذشته طبق اطلاعاتی که به من دادند کاملاً متفاوت است، امسال همه جناح‌ها، گروه‌ها، احزاب و تفکرهای مختلف در این راهپیمایی عظیم و بزرگ شرکت کرده‌اند. این مایه مباهات برای مسئولین و مایه یأس برای دشمنان است.رییس جمهوری تصریح کرد: انقلاب و آثار انقلاب تعلق به گروه خاص ندارد. انقلاب از آن ملت بزرگ ایران است. از آن همه آحاد این سرزمین است. ما می‌خواهیم روز به روز آشتی ملی، وحدت ملی و ‌انسجام ملی بیشتر شود. دل‌ها را از کینه‌ها پاک کنیم. مداوم به گذشته نپردازیم. بیشتر به فکر امروز و فردای کشورمان باشیم.دکتر روحانی خاطر نشان کرد: این دولت در فکر نظام اداری سالم تر و در پی مبارزه با فساد است، من از همه مردم درخواست‌ می‌کنم دولت را در زمینه مبارزه با فساد یاری کنید. همه قوا باید دست به دست هم دهیم، دولت، مجلس و قوه قضائیه و همه مردم.

رییس جمهوری گفت: مگر می‌توان تحمل کرد که یک فرد، ۹ هزار میلیارد تومان پول این ملت را ببرد، کجا برده است. کجا مصرف شده است. چه کسانی اجازه داده‌اند، ما باید مواظب فساد باشیم. ما باید در برابر مفسدان ایستادگی کنیم. ملت ما نمی‌پذیرد که پول بیت‌المال در جیب مفسدان و افراد خاصی باشد. مبارزه با فساد، خواست این ملت بزرگ است.دکتر روحانی گفت: این دولت به تمام وعده‌هایی که در انتخابات داده است، پایبند خواهد بود و به آن عمل خواهد کرد. حقوق شهروندی که اکنون در حال تدوین نهایی در چارچوب فصل سوم قانون اساسی است، در این کشور باید مورد احترام همگان قرار بگیرد. همه ما ایرانی هستیم و به قانون اساسی افتخار می‌کنیم. همه ما زیر پرچم واحد هستیم. همه مردم باید از حقوق عادلانه شهروندی برخوردار باشند و دولت این خط را دنبال خواهد کرد.

رییس جمهوری افزود: دولت، دولتی مسئولیت‌پذیر و پاسخگو در برابر ملت و انتقادپذیر خواهد بود. دولت به انتقاد سازنده افتخار می‌کند. همه یادمان باشد، باید به فکر انتقاد باشیم. هیچ‌کس به فکر انتقام نباشد. همه ما باید نقد را بپذیریم یادمان باشد همه ما ممکن است اشتباه کنیم. این دولت اگر در مورد خاصی اشتباه کرد به صراحت به مردم خواهد گفت و از مردم عذرخواهی خواهد کرد. عذرخواهی در برابر مردم عزیز و خوب ما فخری برای دولت ما خواهد بود.دکتر روحانی گفت: ما امروز شاهد آن هستیم که وضع اقتصادی کشور از دیروز بهتر است. ما امروز در طول این شش ماه تورم و رشد تورم را کاهش داده‌ایم ما در طول این شش ماه تورم ۴۳ درصد را به ۳۵ درصد تقلیل داده‌ایم. دولت در سال آینده تورم را به حول و قوه الهی به ۲۵ درصد خواهد رساند، دولت در زمینه مسأله رکود در برابر رکود، ایستادگی خواهد کرد. رونق را به اقتصاد باز خواهد گرداند. اولین قدم این است که رشد منفی که پارسال منهای ۵.۸ بوده است، تلاش کنیم به نزدیک صفر در پایان امسال برسانیم. پیش‌بینی‌ها این است که به منفی ۰.۷ درصد برسیم. این برای دولت یک افتخار است که در زمینه اقتصاد در طول ۶ ماه توانسته است موفقیت‌های مطلوبی به دست بیاورد.

رییس جمهوری در ادامه به اقدامات خوب و در دست اقدام وزارت نفت اشاره کرد و گفت: امسال به رغم سرمای شدید، توانستیم با مشکلات مسأله گاز و تأمین نیازهای گاز را اداره کنیم. با برنامه‌ای که دولت دارد سال آینده مشکلی برای تأمین گاز نخواهیم داشت. دولت برای میادین مشترک نفت و گاز که متأسفانه دیگران از منابع نفت و گاز ما استفاده می‌کنند و مردم از آن محروم هستند، برنامه دارد و اولین آثارش را در سال آینده و ان‌شاء‎‌الله ۲۲ بهمن سال آینده شاهد خواهیم بود.دکتر روحانی گفت: در زمینه بهداشت و درمان که مشکل مردم ما است، اقدامات خوبی در تأمین دارو و خدمات پزشکی انجام گرفته که باید این خدمات را همچنان ادامه دهیم.
رییس جمهوری گفت: در زمینه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات، جوانان ما در سال آینده منتظر اقدامات مؤثری از طرف دولت باشند. این کار شروع شده است و ان‌شاء‌الله ادامه خواهد یافت.