امروز 25 تیر 1397

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه همایش «جاده ابریشم تا آشتی »با حضور محقق و معمار سر شناس کانادایی یورگ استروفسکی  در دانشگاه فسا برگزار گردید.

این همایش که با تلاشها و پیگیریهای  انجمن مهندسین بدون مرز دانشگاه فسا بر گزار  گردید میزبان  یک تیم بین المللی متشکل  از محققین و معمارانی از کشور های کانادا چین و ایران بود.

پرفسور یورگ استروفسکی در ابتدای همایش به معرفی پروژه ی ارزشمند " جاده ی ابریشم تا آشتی " که از طرف دانشگاه کالگری کانادا, به منظور بازسازی و احیای کاروانسراهای جاده ی ابریشم حمایت میشود  پرداختند ودر بخش دوم همایش ایشان به بررسی روش های نوین بکارگیری انرژی های تجدیدپذیر در صنعت ساختمان و سازگار با محیط زیست پرداختند

ایشان در ادامه برنامه به معرفی نمونه های کار شده در این حوزه از جمله ساختمان های سبزومنزل خود در شهر کالگری کانادا که بیش از 30000 نفر بازدیدکننده از سراسر دنیا داشته است, پرداختند.

گفتنی است منزل ایشان که به EcoHome معروف است به شبکه ی برق,آب و یا گاز شهری متصل نمی باشد و تمام نیاز های ساکنین خود را, به کمک انرژی خورشید, ذخیره ی آب باران و سیستم تصفیه فاضلاب تامین می نماید.

پرفسور یورگ در ادامه به بیان مفهوم "حمل و نقل سبز" “Green Transportation” پرداختند وبه چگونگی  استفاده از سوخت گیاهی در اتومبیل خود و به تولید الکتریسیته توسط یک ژنراتور در خودرو (به عنوان منبع دیگری برای تامین برق منزل خویش)  اشاره نمودند.

قابل ذکر است ایشان دارای  کارشناسی از دانشگاه تورنتو و کارشناسی ارشد از دانشگاه MIT و مدیرکل شرکت های ASH-Autonomous & Sustainable Housing Inc.  ACE-Alternative & Conservation Energies Incمی باشد  از دیگر فعالیتهای ایشان می توان به انتشار 130 مقاله ی علمی و 37 سال تجربه و تخصص در ساخت و طراحی ساختمان های سبز و پروژه های سازگار با محیط زیست در کشورهای مختلف دنیا,اشاره کرد.

در پایان نیز ایشان ضمن تشکر ازسهیل سلیمی  دانشجوی دانشگاه فسا , دبیر همایش و دبیر انجمن مهندسین بدون مرز ایران, اظهار امیدواری نمودند که با وجود توانمندی های بالای علمی در دانشگاه فسا امکان فعالیت های مشترک تحقیقاتی با این دانشگاه وجود دارد.