امروز 21 آذر 1397

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

در آستانه بهاری دیگر هستیم، نبض زمان به شماره افتاده است ودر این لحظات قدم به قدم با دلی مملو ازعشق همگام با طبیعت رو به سوی نو شدن گام برمی داریم.

بهار می آید و درختان و تمام کائنان راه به سوی شکفتن حرکت خود را آغاز می کنند و فرصتی مناسب برای اندیشیدن و تعمق برای ما انسانها فراهم می سازند و چه زیباست متحول شدن نو اندیشیدن و تصمیم قاطع و زیبا برای آینده.

آری سالی را که پشت سر گذاشتیم سالی بود مزین به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی،  بی شک این پرچم  که ملت عزیز ایران با راهبری مقام معظم رهبری افراشته اند محدود به زمان نخواهد بود و تا پیروزی واقعی و فتح قله های افتخار و سر بلندی همواره افراشته خواهد ماند  و در این راه نقش شما اساتید دانشگاه به عنوان افسران جنگ نرم همواره برجسته بوده است شما که باید با سعه صدر و با تحلیلی دقیق از مباحث در عرصه های مختلف علمی ، سیاسی ،اقتصادی پیدا و پنهانها را برای دانشجویان بعنوان سربازان جنگ نرم  در دولت تدبیر و امید تشریح نموده  و روح امید و سر زندگی را به جامعه نیز تزریق نمائید و سال 92 که برای ایران اسلامی زمینه ساز اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان بود در سال آینده با پشتکار بیشتر آغاز نمائید.

بی شک  شما دانشجویان امیدها و پرچم داران فردا هستید و در این مقطع از زمان وظیفه اصلی شما علم اندوزی است تا ذخیره ایی برای حضور در میادین بزرگتر خدمت و خدمت رسانی باشد شما دانشجویان باید با بصیرت و تلاش و با کمک گرفتن از  ذهن پویا و سرشار خود و با راهنمایی  اساتید خود علم را خوب فرا گرفته و راه تبدیل علم به ثروت را یافته و حماسه اقتصادی را در عمل محقق کنید و طعم و لذت این حماسه را به مردم عزیز مان بچشانید. به گونه ایی که در سال آینده دانشگاه فسا شاهد تأسیس چندین شرکت دانش بنیان در راستای رشته های تحصیلی دایر در دانشگاه باشد.

و شما کارکنان دانشگاه که همواره در این میدان علمی یاری گراساتید و دانشجویان بوده اید و  یکی از بالهای بالندگی دانشگاه قلمداد می شوید، و امید است که در سال آینده نیز در راه تحقق اهداف متعالی دانشگاه با افزایش بهره وری و تعامل سازنده همراه با اساتیدو دانشجویان راهگشای توسعه دانشگاه در راستای چشم انداز 1404 و 1430 دانشگاه فسا باشید.

در پایان پیشاپیش حلول سال نو و بهار پر طراوت را که نشانه قدرت لا یزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به تما می عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال برای تمام عزیزان خواستارم.