امروز 25 تیر 1397

« ن والقلم و ما یسطرون »

اعضای محترم هیأت علمی/دانشجویان ارجمند

به نام خداوندی که قلم را آفرید و آن را شایسته سوگند خویش قرار داد. به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور «اندیشه» و «تفکر» آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد و سلام و درود به اصحاب فکر و فرهنگ و پیشتازان علم و معرفت.

بار دیگر فصل روشن «مهر» که بهار علم و معرفت است از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

قطعاً جوانان عزیز فرهیخته و دانشجویان امروز با بهره گیری از این فرصت مغتنم و بهره گیری از اساتید گرانقدر و با تلاش و همت در راستای تزکیه و تعلیم، سرمایه های ارزشمند فردا برای تحقق اهداف متعالی ایران اسلامی هستند و باید کوشش در راه علم و به دست آوردن تخصص در رشته های مختلف، اساس فعالیت جوانان دانشجوی عزیز ما باشد، که نیازمندی های میهن به دست خود آنها برآورده و کشور ما با کوشش این عزیزان خودکفا شود.

اكنون که دانشگاه در حال گذراندن مرحله حساسی از رشد و بالندگی می باشد، درسالی که توسط مقام معظم رهبری سال "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامگذاری شده، براي دستيابي به جايگاه دانشگاه در راستای سند راهبردی تدوین شده، همراهي، همدلي، تلاش و جهاد همه دانشگاهيان عزیز را مي طلبد.

با عرض تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید که مقارن با هفته ی دفاع مقدس است آرزو می کنم که در پناه عنایات حضرت حق، با زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر که معنا بخش اهدافمان و روشنگر مسئولیت ‌مان است، با ادامه راه آنان سالی سرشار از پیروزی های علمی و فرهنگی برای جامعه دانشگاهی ما باشد و ما بتوانیم با اتکال به ذات اقدس پروردگار و تقویت «خودباوری» احیاگر فرهنگ و تمدن باشکوه اسلامی و پرچمدار حرکت های علمی در جهان باشیم.

دکتر محمد مهدی مقیمی

سرپرست دانشگاه فسا