امروز 30 دی 1396

دکتر مقیمی:حمایت و همکاری مسئولین برای توسعه دانشگاه که هم توسعه کیفی و هم توسعه کمی را در بر می گیرد در واقع حمایت از اقتصاد و فرهنگ آن منطقه است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، ریاست دانشگاه فسا جناب آقای دکتر مقیمی به مناسبت هفته دولت روز جمعه مورخ 07/06/93 در میان نمازگزاران نمازجمعه فسا به ارائه گزارش عملکرد دانشگاه پرداختند.

دکتر مقیمی در آغاز کلام با تبریک دهه کرامت و هفته دولت به نمازگزاران، به نقش موثر دانشگاه در پیشرفت منطقه بخصوص در زمینه های فرهنگی و اقتصادی اشاره کردند و خواستار حمایت همه جانبه مسئولین برای توسعه دانشگاه از نظر کیفی و کمی شدند.

ریاست دانشگاه فسا در ادامه ضمن اظهار تشکر از روسای قبلی دانشگاه و مسئولین محترم شهرستان بویژه امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام و المسلمین دکتر طهماسبی بیان داشتند که هیئت رئیسه جدید دانشگاه فسا از فروردین ماه 93 شروع به فعالیت نموده و هدف گذاری آنها به سمتی می باشد که گام های اصولی و موثری در جهت پیشرفت دانشگاه برداشته شود.

ایشان خاطر نشان کردند که در حال حاضر دانشگاه فسا با 12 رشته در قالب 3 دانشکده فنی، کشاورزی و علوم پایه مشغول به خدمت رسانی است که تعداد دانشجویان فعلی 1200 نفر و تعداد اعضای هیئت علمی 34 نفر می باشد.

وی در ادامه به بیان مشکلات پیش روی هیئت رییسه جدید دانشگاه در حوزه های اداری و مالی، آموزشی و دانشجویی از جمله عدم رعایت استانداردها برای جذب نیروهای اداری، غیر فعال بودن روند جذب و استخدام اعضای هیئت علمی، استیجاری بودن خوابگاه های دانشجویی و نداشتن ساختمان مستقل برای مسجد، کتابخانه و سالن آمفی تئاتر پرداختند.

همچنین بیان خدمات صورت گرفته یا در حال انجام توسط هیئت رییسه جدید دانشگاه از جمله: تدوین سند راهبردی دانشگاه، اصلاح مدیریت حوزه اداری، برنامه های مختلف برای افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه، جذب و استخدام اعضای هیئت علمی در گروه های مختلف آموزشی، احیای دفترآموزشهای آزاد دانشگاه، تجهیز آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی گروههای مختلف آموزشی، احیای شورای پژوهش دانشگاه، ارتقای پهنای باند اینترنت، خریداری بیش از 3000 جلد کتاب به منظور تجهیز کتابخانه دانشگاه، راه اندازی مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی و کانون یاوران دانشگاه و بهره برداری از وب سایت جدید دانشگاه تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید از نکات قابل توجه سخنان ریاست محترم دانشگاه در جمع نمازگزاران عزیز بود.

دکتر مقیمی در پایان خواستار حمایت کلیه مسئولین و خیرین محترم شهرستان جهت تکمیل پروژه های دانشگاه مانند مسجد و کتابخانه و خرید خوابگاههای استیجاری شدند.

002003004