امروز 25 تیر 1397

دیدار اعضای هیئت رییسه دانشگاه فسا با رزمندگان دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، هیئت رئیسه دانشگاه فسا در تاریخ 06/07/93 به مناسبت هفته دفاع مقدس با یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس حضرت حجت الاسلام و المسلمین بنایی که از شاگردان شهید محراب حضرت آیت الله دستغیب می باشند، دیدار کردند.

در این دیدار آقای دکتر مقیمی ریاست دانشگاه فسا ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به فرهنگ ایثار و فداکاری در زمان دفاع مقدس تصریح کردند وقتی جانفشانی های فرزندان این مرز و بوم را در دوران هشت سال دفاع مقدس مرور می کنیم به خود می بالیم که در کشوری زندگی می کنیم که چنین افرادی را پرورش داده و می دهد و از درگاه باریتعالی می خواهیم که ما را رهرو راه این شهدای بزرگوار قرار دهد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین بنایی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، خاطراتی را از این دوران و شهیدان والامقام جاویدی، بدیهی و ستوده بیان نمودند.

ایشان در ادامه، نحوه تشکیل گردان فجر و پیروزی عملیات والفجر2 و ملاقات شهید مرتضی جاویدی با حضرت امام(ره) و همچنین فداکاریهای چشمگیر شهید صیاد شیرازی و دکتر محسن رضایی که از فرماندهان زمان دفاع مقدس بودند را تشریح نمودند.

در پایان این دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه نماز مغرب و عشا را به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین بنایی اقامه نمودند.