امروز 21 آذر 1397

برگزاری آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه فسا

دکتر مقیمی:استفاده از فرصت ها برای یافتن تخصص های مربوطه جهت حل مشکلات جامعه و خدمت به جامعه از مسئولیت های دانشجو بشمار می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا مراسم آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود در روز سه شنبه مورخ 15 مهر با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه،اساتید و دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه فسا برگزار شد.

ریاست دانشگاه فسا در این مراسم ضمن گرامیداشت دهه ولایت ، ورود دانشجویان را به دانشگاه فسا تبریک گفتند و افزودند کسی که وارد دانشگاه می شود مسئولیتی بردوشش قرارمی گیرد که آن استفاده از فرصت ها برای یافتن تخصص های مربوطه جهت خدمت به جامعه و حل مشکلات آن خواهد بود.

ایشان در ادامه ضمن توصیه به دانشجویان جدیدالورود تصریح کردند: باید تمام سعی ما در راستای کسب علم و خودسازی باشد تا بتوانیم در خدمت صادقانه به جامعه چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فرهنگی تاثیر بسزایی داشته باشیم.

ایشان با ضروری خواندن دوره کارشناسی افزودند: هر چه بیشتر در این دوره سرنوشت ساز تلاش کنید مانند اینست که شالوده کسب علمتان را محکمتر بناگذاشته اید و اگر در این دوره تلاش صورت گیرد مراحل بعدی را قوی تر طی خواهید نمودو هرچه رشد شما در این دوره اصولی تر باشد موفق تر خواهید بود و هر کس در این دوره مسیر خود رامشخص می کند و پتانسیل هایی را که دارد به ثمر می نشاند.

دکتر مقیمی با مغتنم شمردن دوره کارشناسی از نظر تحولات تربیتی و معنوی بیان داشتند: در دانشگاه فسا تمام هم و غم مسئولین اینست که ما شرایطی را بوجود بیاوریم که به شما کمک کند تا اینکه از این دوره حداکثر بهره را در جهت کسب علم و خودسازی ببرید والحمدلله وارد دانشگاهی شده اید که همه اساتید آن جوان، پر انرژی و دارای سطح علمی بالایی هستند که با زحمات این عزیزان تا به حال کارنامه آموزشی خوبی داشته ایم که در قبولی کنکور کارشناسی ارشد می توانیدآن را به وضوح ببینید.

ریاست دانشگاه فسا درپایان ضمن آرزوی عاقبت بخیری و موفقیت برای دانشجویان جدیدالورود گفتند:بنده و اعضای محترم هیئت رییسه و مدیران بخشهای مختلف و کارمندان گرامی در خدمت شما هستیم تا بتوانید از این دوره استفاده لازم را ببرید.

از دیگر برنامه های این مراسم بیان مقررات و آیین نامه های آموزشی توسط معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جناب آقای دکتر اژدری، پخش کلیپ سخنان مقام معظم رهبری در خصوص نشاط جوانی، سخنرانی حضرت حجه الاسلام والمسلمین بنایی راجع به دهه ولایت،پخش کلیپ های ویژه معرفی کانونهای فرهنگی ،بسیج و برگزاری مسابقه فرهنگی بود.

پخش کلیپ معرفی مسئولین دانشگاه برنامه پایانی این مراسم بود.