امروز 30 دی 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، جشنواره درون دانشگاهی حرکت با همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همکاری انجمنهای علمی دانشگاه فسا برگزار شد.

این جشنواره با هدف معرفی انجمنهای علمی دانشگاه، ارائه دستاوردهای دانشجویان،ارائه نشریات دانشجویی، برگزاری مسابقات علمی و عضوگیری اعضای جدید از تاریخ 15/7/93 به مدت یک هفته در دانشکده مهندسی دانشگاه فسا شروع بکار کرد. انجمنهای عمران، برق، مکانیک، علوم کامپیوتر، آمار، کشاورزی آب، ثریای دانش و مهندسین بدون مرز از جمله انجمنهای فعالی بودند که در این جشنواره حضور چشمگیری داشتند.

اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه نیز به همراه معاون محترم برنامه ریزی و توسعه وقائم مقام محترم ریاست دانشگاه شیراز و معاون محترم پژوهشی دانشگاه شیراز ضمن بازدید از این جشنواره، از دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فسا و فعالیتهای آنان ابراز خرسندی کردند.

معاون پژوهشی دانشگاه شیراز با ابراز رضایت از نحوه برگزاری این جشنواره گفت در نمایشگاهی که بمناسبت هفته پژوهش در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد یک غرفه به دانشگاه فسا تعلق خواهد گرفت.

دکتر صفوی قائم مقام ریاست دانشگاه شیراز نیز آمادگی دانشگاه شیراز را برای کمک به برگزاری هر چه بهتر این گونه جشنواره ها در دانشگاه فسااعلام نمودند.