امروز 28 مهر 1397
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در روز یکشنبه مورخ 93/7/20 معاون محترم توسعه و برنامه ریزی و قائم مقام محترم ریاست دانشگاه شیراز جناب آقای دکتر صفوی و معاون محترم پژوهشی دانشگاه شیراز جناب آقای دکتر عریان از دانشگاه فسا بازدید کردند.
در این بازدید که به دعوت ریاست دانشگاه فسا و با هدف آشنایی با امکانات موجود و کمبودهای دانشگاه فسا در جهت هم اندیشی بمنظور حل مشکلات دانشگاه فسا بعمل آمده بود، اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه فسا به همراه معاون محترم توسعه و برنامه ریزی و معاون محترم پژوهشی دانشگاه شیراز از فضاهای آموزشی، آزمایشگاهها، کتابخانه مرکزی دانشگاه، مجموعه های در حال ساخت و جشنواره درون دانشگاهی حرکت دیدن کردند.
در پایان ،جلسه مشترکی با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و این دو بزرگوار برگزار شد و در این جلسه دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر از حضور این دو عزیز، گزارش مختصری از فعالیتهای انجام شده در زمینه بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه و مشکلات موجود در دانشگاه ارائه کردند.
در ادامه جناب آقای دکتر صفوی با ابراز خرسندی از شرایط پیش آمده برای تعامل بیشتر دانشگاه فسا با دانشگاه شیراز ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام شده و با اشاره به پتانسیل بالای دانشگاه فسا برای پیشرفت، راهکارهای مختصری را برای بهبود امور در دانشگاه فسا ارائه کردند.
جناب آقای دکتر عریان نیز ضمن اعلام آمادگی دانشگاه شیراز برای همکاری های پژوهشی با دانشگاه فسا، ابراز امیدواری کردند که دانشگاه فسا با داشتن اعضای هیئت علمی جوان خود بتواند در عرصه های استانی و ملی نقش آفرینی کند.