امروز 06 ارديبهشت 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا ، هفتمین جشنواره ملی حرکت با تقدیر از آثار برگزیده ، 27 لغایت 30 مهر ماه در دانشگاه شیراز برگزار شد.

جشنواره ملی حرکت بستری برای معرفی تلاش های علمی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور است و این انجمن ها مرکب از گروه های دانشجویی هستند که با همکاری و همدلی در حوزه های تخصصی فعالیت می کنند. یکی از اهداف اصلی این جشنواره افزایش حس خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان و شکوفایی استعدادهای آنان است.

به گفته دکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در فرآیند برگزاری جشنواره ملی حرکت بیش از 17 هزار اثر علمی از سوی انجمن های علمی سراسر کشور ارائه شد و این آثار در دانشگاه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و پس از اینکه در سطح هر دانشگاه انجمن ها و آثار منتخب تعیین شدند مرحله نهایی و کشوری آغاز شد .

وی همچنین یکی از اهداف اصلی این جشنواره را القای خودباوری و اعتماد به نفس بالاتر دانشجویان دانست و گفت: تقویت انجمن های علمی منجر به افزایش مشارکت و خلاقیت دانشجویان و تقویت فضای علمی دانشگاه ها می شود و سبب خواهد شد در همه دانشگاه ها از ظرفیت دانشجویی بهره بیشتری ببریم و فضای علمی و تخصصی دانشگاه ها نیز تقویت شود.

دکترهاشمی خاطر نشان کرد: آثار در 16 حوزه اختراعات، ابتکارات و نوآوری، انجمن های برگزیده، برنامه های آموزشی، ترویجی، پژوهشی، تألیف و ترجمه کتاب، دبیر انجمن برگزیده،حامیان انجمن ها، مدیرفرهنگی برگزیده،استادان مشاور، فعالیت ناظر به کارآفرینی، کارشناس انجمن، نشریات برگزیده و ... مورد داوری قرار گرفت و در هر حوزه آثار برتر مشخص شد.

مراسم اختتامیه این جشنواره در روز چهارشنبه مورخ 30/7/93 در تالار فجر دانشگاه شیراز با حضور دکتر هاشمی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر ارشاد ریاست محترم دانشگاه شیراز،دکتر احمدی استاندار محترم فارس ،دکترمیرزایی مدیرکل محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه شیراز برگزار شد و دانشگاه فسا موفق به کسب مقام برگزیده در بخش انتخاب مدیر فرهنگی برگزیده و انجمن علمی مهندسین بدون مرز در بخش فعالیتهای ترویجی شد و تندیس این جشنواره نیز توسط جناب آقای دکتر هاشمی به آقای محمدامین تسلیمیان مدیر امورفرهنگی و اجتماعی برگزیده دانشگاه فسا اهدا شد.