امروز 28 مهر 1397

اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی با هدف رشد و توسعه ورزش همگانی و ترغیب جامعه دانشگاهی به ورزش همگانی، فعالیتهای متنوعی را در سطح دانشجویان دختر و پسربا عنوان گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش برگزار نمود که با استقبال خوبی مواجه شد .

برنامه های برگزار شده شامل برگزاری مسابقات ورزشی، تهیه و آماده سازی بورشورهای ورزشی و تحریر پلاکارد با موضوعات ورزشی و اهداء جوائز بود که در ذیل به آنها اشاره خواهد شد :

پیاده روی صبحگاهی :

این مراسم که با حضور دانشجویان دختر و پسر و مسئولین دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 28/7/93 که با برنامه های پیاده روی از ساختمان مدیریت تا دانشکده فنی مهندسی، نرمش صبح گاهی، قرعه کشی جوایز ورزشی و صبحانه همراه بود.

فوتسال پسران :

این مسابقه که با حضور 9تیم دانشجویی و به صورت دو خذفی برگزار شد که در پایان تیم بسیج دانشجویی به مقام قهرمانی رسید.

مسابقه پیامکی:

در این مسابقه که ویژه کارکنان و دانشجویان بود تقریباً 90 نفر شرکت کردند و به سه سوال ورزشی پاسخ صحیح دادند که در پایان به 15 نفر به قید قرعه جوایزی اهداء شد.

مسابقه عکس ورزشی دانشگاه:

این مسابقه با رویکرد شناخت ورزشکاران دانشگاه جهت انتخاب بهترین عکس ورزشی دانشگاه فسا در قالب موضوعات مختلف نمایشی، طنز و ... برگزار گردید

مسابقات خوابگاهی :

یک سری از مسابقات انفرادی و تیمی مختلف از جمله فوتبال دستی، طناب کشی، تنیس روی میز،آمادگی جسمانی، پرس سینه و اسکات،دارت و... در سالن ورزشی خوابگاه دختران و پسران به مناسبت گرامی داشت هفته تربیت بدنی برگزار گردید.