امروز 21 آذر 1397

امضای تفاهم نامه مشترک همکاری بین دانشگاه فسا و دانشگاه گنت بلژیک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز یکشنبه مورخ 9/9/93 سمینار علمی با عنوان"بهبود ارزش تغذیه ای گوشت (اسیدهای چرب، مواد معدنی و ...) و فراورده های دامی توسط دستکاری تغذیه ای و ژنتیک" با سخنرانی پروفسور استفان دی اسمت از اساتید برجسته دانشگاه گنت بلژیک (مدیر لابراتوار تغذیه دام و کیفیت محصولات دامی) در دانشگاه فسا برگزار گردید.

در ادامه این سمینار که با استقبال پرشور اساتید و دانشجویان دانشگاه روبرو شد،دکتر مقیمی ریاست دانشگاه فسا و پروفسور استفان دی اسمت تفاهم نامه ای را با موضوعمشاوره علمی، فعالیت های پژوهشی مشترک و پذیرش دانشجو در مقاطع عالی تحصیلی بین دانشگاه فسا (گروه صنایع غذایی)ودانشگاه گنت بلژیک (لابراتوار تغذیه دام و کیفیت محصولات دامی)امضاء نمودند.

دکتر هاشمی مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه فسا هدف از برگزاری این سمینار راارتباط علمی با دانشگاه های برون مرزی و آشنایی با فعالیت های پژوهشی نوینی که در سطح بین المللی انجام می شودعنوان کردند.

در پایان دکتر مقیمی ضمن تشکر از حضور پروفسور استفان دی اسمت در دانشگاه فسا، تندیس دانشگاه فسا را به رسم یاد بود به ایشان اهداءنمودند.