امروز 30 دی 1396

دکتر مقیمی: دانشجو بعنوان قشر روشنفکر جامعه منشا اثر می باشد و باید صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در تاریخ 16/9/93 مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور اعضای هیئت رئیسه ، جناب آقای دکتر سامی از اساتید دانشگاه شیراز، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه فسا در سالن اداره ارشاد برگزار شد.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود ملی آغاز شد ،جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو بیان کردند: دانشجو بعنوان قشر روشنفکر جامعه منشا اثر می باشدو باید صداقت و خود سازی را سرلوحه کار خود قرار دهد و در دوران دانشجویی خود را تجهیز کند و شالوده علمی خود را محکم کند تا در آینده فردی مثمر ثمر برای جامعه باشد.

ایشان در ادامه بیان داشتند که مجموعه مدیریتی دانشگاه نیز حداکثر تلاش خود را برای فراهم کردن هرچه بهتر شرایط برای بالا رفتن کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه به کار بسته اند.

در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر قاضی معاون محترم دانشجویی به بیان فلسفه روز 16آذر پرداختند و عنوان کردند که دانشجو بعنوان نماد بیداری یک ملت است.

دکتر قاضی در ادامه سخنان خود به شرح فعالیت های حوزه معاونت دانشجویی پرداختند.

جناب آقای دکتر سامی از اساتید برجسته دانشگاه شیراز و میهمان و سخنران ویژه این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر، با پرداختن به جایگاه ویژه قشر دانشجو در تحولات فکری جامعه، خاطراتی را از دوران دانشجویی خود و سالهای انقلاب و جنگ تحمیلی بیان نمودند.

دکتر حسینی نیز ضمن تبریک روز دانشجو، دانشجویان را به شرکت در فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه توصیه نمودند.

پایان این جشن که با استقبال دانشجویان همراه بود با اجرای مسابقه، پخش کلیپ های ویژه روز دانشجو و اعطای لوح تقدیر و اهداء به 53 نفر از دانشجویان ممتاز درسی و فعالان علمی ، فرهنگی ، ورزشی و بسیجی همراه بود.

خبرنگار افتخاری: مریم علوی نژاد