امروز 06 ارديبهشت 1397

سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان فسا در جمع مسئولین شهرستان، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه بمناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام و المسلمین دکتر طهماسبی در روز دوشنبه مورخ 17/09/93 در جمع دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه فسا که با حضور مسئولین ارشد شهرستان همراه بود، به ایراد سخنرانی پرداختند.

در آغاز این مراسم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مقیمی پس از تبریک روز دانشجو به دانشجویان گرامی و ضمن قدردانی از حضور مسئولین ارشدشهرستان در این مراسم با بیان تلاش هایی که در دانشگاه برای فراهم کردن شرایط هر چه بهتر به منظور بالا رفتن کیفیت آموزش و پژوهش و وضعیت رفاهی دانشجویان در حال انجام است، خواستار حمایت همه جانبه مسئولین از دانشگاه که نماد پیشرفت شهرستان است شدند.

در ادامه این مراسم امام جمعه محترم شهرستان به ایراد سخنانی پرداختند و به تشریح وقایع 16آذر سال 1332 و شهدای آن سال پرداختند، سپس به بیان خصوصیات دانشجوی انقلابی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب پرداختند که میتوان به آرمان خواهی، ضدیت با استکبار، کمک به پیشرفت کشور، کمک به اتحاد ملی، مبارزه با اشرافی گری و مبارزه با گرایش های انحرافی اشاره کرد.

در پایان برنامه نیز از کارکنان برگزیده دانشگاه تقدیر بعمل آمد.