امروز 24 مهر 1397

دکتر کاظمی مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه فسا در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه ، ضمن تشریح برنامه های هفته پژوهش گفت برنامه های این هفته از روز یکشنبه 23 آذر لغایت چهارشنبه 26 آذر با 61 جلسه سخنرانی با موضوعات مختلف علمی توسط اساتید و دانشجویان رشته های مختلف در دانشکده مهندسی برگزار شد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه فسا افزود:در این هفته کارگاه های مختلفی از جمله:کارگاه برنامه نویسی اکسل توسط آقای مهندس خادم حسینی ، کارگاه   text processing and word processing توسط دکتر گلستانی و کارگاه آموزش نرم افزار matlab توسط دکتر اسدی با حضور اساتید و دانشجویان برگزارشد.

دکتر کاظمی در ادامه تصریح کرد: سخنرانی پروفسور سپاس خواه استاد برجسته علوم آب و وخاک دانشگاه شیراز با موضوع بحران آب در کشاورزی(مدیریت بهینه آب در مزرعه) در روز دوشنبه 24 آذرماه، با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین، اساتید و جمع کثیری از دانشجویان انجام پذیرفت.

مدیرامورپژوهشی دانشگاه هدف از برگزاری برنامه های هفته پژوهش را ترویج فرهنگ پژوهش در بین اساتید و دانشجویان، معرفی توانمندی های دانشگاه درامور پژوهشی ، دعوت از اساتید بنام و صاحب سوابق پژوهشی ملی و بین المللی به منظور ایجاد فضای همکاری مابین دانشگاه فسا و سایر دانشگاهها جهت انجام امور مربوط به پژوهش و طرح های پژوهشی کلان ، برقراری ارتباط مراکز صنعتی با دانشگاه عنوان کرد.

از دیگر برنامه های هفته پژوهش می توان به برنامه رصد شبانه آسمان توسط انجمن علمی مهندسین بدون مرز و برپایی نمایشگاه آزمایشات فیزیکی اشاره نمود.