امروز 06 ارديبهشت 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا به مناسبت هفته پژوهش همایش محیط زیست و توسعه پایداردر روز یکشنبه 24 آذرماه در دانشگاه فسا برگزار شد.

این همایش با حضور اساتیدی ازدانشگاه های مختلف برگزارشد.همایش با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد . در ابتدا ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مقیمی ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تشکر از دست اندرکاران برگزاری این همایش، طی سخنانی به بیان اهمیت پژوهش و تحقیق درکل جامعه و کشور و وظیفه سنگین دانشگاه در این خصوص پرداختند.

درادامه جناب آقای دکتر بیدختی استاد بخش عمران دانشگاه شیراز سخنرانی خود را با موضوع بحران آب با تاکید بر حفظ محیط زیست و توسعه پایدارارائه کردند.

سپس دیگر اساتید و نیز دانشجویانی که مقالات آنها در این همایش پذیرفته شده بود به ارائه مقالات خود پرداختند.

درپایان این همایش یک روزه از کلیه ارائه دهندگان مقالات و کارمندان فعال حوزه پژوهش  با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.